Planetron Cinedome

Ga eens naar de film in het Planetron Cinedome in Dwingeloo. Maar denk eraan, dit is niet zomaar een bioscoop, maar een grootbeeldbioscoop met een enorm koepelvormig scherm waarop heuse rondomfilms worden getoond. Laat je meevoeren met een wilde achtbaanrit, stap binnen in de wereld van de vulkaanuitbarstingen, aardbevingen en tornado’s of leef even tussen de beren in de prachtige gezinsfilm ‘Bears’. Ontdek alle films van het Planetron Cinedome.

Adres: Drift 11B, 7991 AA Dwingeloo

Bungalowparken nabij

Planetron Cinedome

De Noordster

RCN de Noordster is een prima uitvalbasis voor uitstapjes in Drenthe. Maar ook op het vakantiepark zelf is voldoende te doen.

EuroParcs de Wiltzangh

EuroParcs de Wiltzangh wordt omarmd door de prachtige natuur van Nationaal Park Dwingelderveld. Bezoek dan Bezoekerscentrum Dwingelderveld en voor kinderen is de Schaapskudde van Ruinen een aanrader, zeker in lammetjestijd.

Landgoed ’t Wildryck

Terwijl uw kinderen ravotten in de speeltuin of een duik nemen in het binnenzwembad. Kunt u genieten op uw terras van uw luxe landhuis. Dit is pas vakantie!

Bungalowpark Lanka

Als u op zoek bent naar een bungalowpark waar u eventjes kunt ontsnappen aan alle drukte en hectiek van alledag, dan kunnen we bungalowpark Lanka aanraden.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.