Het Drentse Wold

Een echte wandel- en fietsliefhebber? Dan is vakantiepark Het Drentse Wold wat u zoekt! Met een geweldige ligging naast een van de grootste bosgebieden van Nederland is dit een prima vakantieadres voor een vakantie midden in de natuur.

 • Autovrij vakantiepark, met veel privacy
 • Het perfecte startpunt voor mooie wandel- en fietstochten
 • Tip: ga naar het Boomkroonpad en het Hunebedcentrum

Vind de beste prijs voor: Het Drentse Wold

Het Drentse Wold

Vakantiepark het Drentse Wold is gelegen aan de rand van Nationaal Park Drents-Friese Wold. In dit natuurgebied met uitgestrekte bossen, heidevelden en zandverstuivingen komen wandelaars en fietsers volledig aan hun trekken. Wilt u ook alles weten over de hunebedden in Drenthe breng dan een bezoekje aan het ‘Nationaal Hunebed Informatiecentrum’. Leuk voor kinderen is een bezoekje aan Wildlands Emmen en het Boomkroonpark in Borger.

Wat is er te doen op het Drentse Wold?

Het Drentse Wold is een uitstekende keuze als u op zoek ben naar een rustig en autovrij vakantiepark. Kinderen kunnen veilig spelen, terwijl u tot rust komt in de groene omgeving. Want het vakantiepark beschikt over nagenoeg geen voorzieningen, wat de rust ten goede komt. De enige voorzieningen die er zijn is een speeltuin en een sportveld. Bij de receptie kunt u terecht voor het huren van fietsen, skelters en mountainbikes.

De natuur rondom vakantiepark het Drentse Wold is schitterend en na het ontbijt wandelt of fietst u zo het bos in. Rondom het Drentse Wold zijn dan ook tal van gemarkeerde wandelingen en fietsroutes, die u naar de mooiste plekjes brengen. De lengte van de wandelroutes is 135 kilometer en de fietsroutes zijn zo’n 65 kilometer lang.

Na een fijne wandeling of fietstocht kunt u tot rust komen in de vakantiebungalows die veel privacy bieden. Als u op zoek bent naar een vakantieadres waar u veel wandel- en fietsmogelijkheden heeft, dan is het Drentse Wold een prima keuze.

Tegenover Het Drentse Wold ligt het openluchtzwembad Bosbad Hoogersmilde. Het zwembad is geopend van eind mei tot eind augustus. 

Voorzieningen

Zwemmen/ontspanning

 • Niet aanwezig

Horeca

 • Restaurant
 • Broodjesservice

Algemeen

 • Receptie

Sport/Spel

 • Fiets-, skelter- en mountainbikeverhuur
 • Speeltuin
 • Sport- en speelvelden
 • Tafeltennis
 • Recreatieprogramma (tijdens de zomervakantie)

Plattegrond Het Drentse Wold

Bekijk hier de plattegrond van de Het Drentse Wold (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Het Drentse Wold

Aanbiedingen

Last-minute vakantie bij Summio

Wilt u een heerlijke last-minute vakantie in Nederland boeken? Kies voor een last-minute vakantie bij Summio Parcs en u profiteer van scherpe prijzen. 

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.