Restaurant Amuse

Op zoek naar een plek om heerlijk uit te eten op de Veluwe? Dan is Restaurant Amuse in ’t Harde bij Elburg een echte aanrader. Hier kunt u rekenen op gastvrije bediening en een menukaart met voor ieder wat wils; vlees, vis en vegetarisch. Uniek aan Restaurant Amuse is dat het grootste gedeelte van de ingrediënten uit de regio komt of zelfs uit de eigen tuin! De eigenaar vertelt graag met veel passie over de gerechten en de ingrediënten. Deze passie komt ook in de heerlijke gerechten tot uiting. Zoals de naam van het restaurant al verklapt kunt u hier onder meer genieten van culinaire amuses. Er is bijvoorbeeld een speciaal amuse-menu waarin u binnen 3 of 5 gangen van diverse kleine gerechtjes kunt genieten. Verder is er ook veel aandacht voor seizoensgerechten. Niet alleen het eten verdient een pluim, ook de hele entourage is fantastisch. Waar wilt u dineren? In de suite of in de tuinkamer. Is het mooi weer, dan is het schitterende terras een aanrader; hier zit u rustig en beschut. Het lijkt net alsof u in het buitenland aan het uiteten bent. Kortom, voor een gezellige en smakelijke totaalbeleving bent u bij Restaurant Amuse op het juiste adres!

Adres: Eperweg 47 B, 8084HB ’t Harde (Elburg)
Website: Restaurant Amuse

Bungalowparken nabij

Restaurant Amuse

Landgoed ’t Loo

Met de Veluwe vlakbij en de vele voorzieningen: een recreatievijver, binnenzwembad en tal van sport- en spelvoorzieningen - maken het park zeer geliefd.

Resort Zuiderzee

Plons in het zwembad, spelen in de indoor speeltuin en naar het zandstrandje. Om daarna aan te schuiven in het steakhouse. Op Resort Zuiderzee is het mogelijk.

RCN de Jagerstee

De Jagerstee ligt midden op de Veluwe. Steden als Apeldoorn of Zwolle liggen vlakbij, net als Julianatoren en Attractiepark Slagharen. Ideaal om de Veluwe te ontdekken.

Bospark de Schaapskooi

Midden op de Veluwe vindt u Bospark De Schaapskooi. Spelen in de indoorspeeltuin, plonzen in het binnen zwembad en dolle pret met Koos.

De Veldkamp

Vooral het genieten van de vele daguitjes in de omgeving als de natuur van de Veluwe, zijn de belangrijkste voorwaarden om voor de Veldkamp te kiezen.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.