Restaurant Amuse

Op zoek naar een plek om heerlijk uit te eten op de Veluwe? Dan is Restaurant Amuse in ’t Harde bij Elburg een echte aanrader. Hier kunt u rekenen op gastvrije bediening en een menukaart met voor ieder wat wils; vlees, vis en vegetarisch. Uniek aan Restaurant Amuse is dat het grootste gedeelte van de ingrediënten uit de regio komt of zelfs uit de eigen tuin! De eigenaar vertelt graag met veel passie over de gerechten en de ingrediënten. Deze passie komt ook in de heerlijke gerechten tot uiting. Zoals de naam van het restaurant al verklapt kunt u hier onder meer genieten van culinaire amuses. Er is bijvoorbeeld een speciaal amuse-menu waarin u binnen 3 of 5 gangen van diverse kleine gerechtjes kunt genieten. Verder is er ook veel aandacht voor seizoensgerechten. Niet alleen het eten verdient een pluim, ook de hele entourage is fantastisch. Waar wilt u dineren? In de suite of in de tuinkamer. Is het mooi weer, dan is het schitterende terras een aanrader; hier zit u rustig en beschut. Het lijkt net alsof u in het buitenland aan het uiteten bent. Kortom, voor een gezellige en smakelijke totaalbeleving bent u bij Restaurant Amuse op het juiste adres!

Adres: Eperweg 47 B, 8084HB ’t Harde (Elburg)
Website: Restaurant Amuse

Bungalowparken nabij Restaurant Amuse

Landgoed ’t Loo

Met de Veluwe vlakbij en de vele voorzieningen: een recreatievijver, binnenzwembad en tal van sport- en spelvoorzieningen – maken het park zeer geliefd.

Lees meer
Resort Zuiderzee

Plons in het zwembad, spelen in de indoor speeltuin en naar het zandstrandje. Om daarna aan te schuiven in het steakhouse. Op Resort Zuiderzee is het mogelijk.

Lees meer
RCN de Jagerstee

De Jagerstee ligt midden op de Veluwe. Steden als Apeldoorn of Zwolle liggen vlakbij, net als Julianatoren en Attractiepark Slagharen. Ideaal om de Veluwe te ontdekken.

Lees meer
Bospark de Schaapskooi

Midden op de Veluwe vindt u Bospark De Schaapskooi. Spelen in de indoorspeeltuin, plonzen in het binnen zwembad en dolle pret met Koos Konijn.

Lees meer
De Veldkamp

Vooral het genieten van de vele daguitjes in de omgeving als de natuur van de Veluwe, zijn de belangrijkste voorwaarden om voor de Veldkamp te kiezen.

Lees meer
Resort Veluwemeer

Vertoeft u graag aan of op het water, dan is Resort Veluwemeer perfect! Een boottocht maken, kajakken en lekker luieren op het zandstrand van het resort. Heerlijk!

Lees meer
Camping De Zandhegge

In de zomermaanden biedt het buitenzwembad verkoeling. Kinderen vermaken zich uitstekend in één van de speeltuinen. Ideaal startpunt voor fietsers en wandelaars.

Lees meer
De Koerberg

Op zoek naar een gemoedelijk vakantiepark op de Veluwe, dan kunnen we de Koerberg aanraden. Met een verwarmd buitenzwembad en aan speelruimte geen gebrek.

Lees meer
De Leemkule

De Leemkule ademt een rustieke sfeer uit dankzij de rietgedekte bungalows, die verspreid liggen door het bos. Met o.a. binnen- en buitenzwembad en een speeltuin.

Lees meer
Droompark Zuiderzee

Vertoeft u graag op en rondom het water, dan is Droompark Zuiderzee een prima keuze! Dit park ligt aan het Veluwemeer en beschikt ook over een binnenzwembad.

Lees meer