Ribs & Blues in Raalte

Bent u met Pinksteren in Overijssel en geniet u van de pracht van de Sallandse Heuvelrug? Dan zou het zomaar kunnen, dat u ineens de klanken van het Ribs & Blues Festival in Raalte hoort! Het is een aanrader om dit gratis festival te bezoeken. Al sinds 1997 vindt hier dit muziekevenement plaats tijdens de Pinksterdagen. Er is voor alle leeftijden iets te leuks te beleven. Ontdek hier wat u kunt verwachten van Ribs & Blues in Raalte!

Adres: Domineeskamp 1, 8102 XX Raalte
Website: Ribs & Blues in Raalte

Gratis festival met internationale allure

Gratis festival met internationale allure
Ribs & Blues is gratis toegankelijk en vindt plaats tijdens het Pinksterweekend op de Domineeskamp in het centrum van Raalte. Het is geïnspireerd door Amerikaanse blues festivals. Jaarlijks betreden diverse nationale en internationale bands de podia. Het festival is zo’n groot succes geworden dat er ondertussen twee podia zijn. Geniet van de heerlijke muziek en struin over de festivalmarkt met leuke stands met veel muziek, kleding en hebbedingetjes.

Entertainment, kidsadventureland en spareribs
Naast de spetterende optredens van de beste blues bands, kunt u op Ribs & Blues ook genieten van verrassend straattheater of relaxen in het Loungeland. De kinderen hebben het helemaal naar hun zin in het Kidsadventureland. Hier staan springkussens, kabelbanen en andere te gekke spellen en attracties op hen te wachten. Een ander onmisbaar onderdeel van dit festival zijn de heerlijke spareribs die u hier kunt eten. Kortom, bij Ribs & Blues bent u gegarandeerd van een compleet ‘festivalmenu’!

Wanneer is het volgende festival?
Ribs & Blues is een gratis festival waar u gewoon een keer geweest moet zijn. Zet de datums alvast in uw agenda. De volgende editie van het Ribs & Blues festival zal plaatsvinden op 22 mei t/m 24 mei 2021!

Bungalowparken nabij Ribs & Blues in Raalte

Krieghuusbelten

Krieghuusbelten is een zeer goed gewaardeerd 5 sterren vakantiepark met een binnen- of buitenzwembad, een indoorspeeltuin en tal van sportvoorzieningen.

Lees meer
Vakantiepark Luttenberg

Plonzen in het binnen- en buitenzwembad, ravotten in de speeltuin en een ritje maken op een pony. Op vakantiepark De Luttenberg is het altijd genieten!

Lees meer
Vakantiepark Sallandshoeve

Sallandshoeve is een gezellig familiepark. Met o.a. een binnenzwembad, speeltuin en een midgetgolfbaan. Leuk voor jonge gezinnen en natuurliefhebbers.

Lees meer
De Hellendoornse Berg

De Hellendoornse Berg ligt naast de Sallandse Heuvelrug. Zwemmen kan in het overdekte zwembad. Geschikt vakantieadres voor gezinnen, rustzoekers en actievelingen.

Lees meer
Hof van Salland

Hof van Salland is gelegen in het Salland, een rustige streek in Overijssel met glooiende akkers met oude boerderijen en statige landgoederen. Ideaal voor natuur- en rust zoekers!

Lees meer
Vakantiepark Hellendoorn

Met diverse leuke daguitjes op steenworp afstand, is Hellendoorn de ideale keuze voor een familievakantie. Neem een duik in het zwembad of ontdek de natuur.

Lees meer
Vakantiepark de Noetselerberg

Plons in het binnenzwembad met waterglijbaan en bij mooi weer is ook het buitenzwembad geopend. Dolle sport- en speelpret is er in de indoorspeeltuin en op de sportvelden.

Lees meer
Lemeler Esch Natuurcamping

Zoekt u rust, natuur en wilt u ontsnappen aan uw overvolle agenda, dan is De Lemeler Esch wat u zoekt! Hier viert u vakantie in de natuur.

Lees meer
De Koerberg

Op zoek naar een gemoedelijk vakantiepark op de Veluwe, dan kunnen we de Koerberg aanraden. Met een verwarmd buitenzwembad en aan speelruimte geen gebrek.

Lees meer
Buitenplaats Gerner

Dolle waterpret is er in het binnenzwembad en ontspannen kan in de wellnesshoeve. Trek er op uit, om het mooie Vechtdal te verkennen.

Lees meer