Ribs & Blues in Raalte

Bent u met Pinksteren in Overijssel en geniet u van de pracht van de Sallandse Heuvelrug? Dan zou het zomaar kunnen, dat u ineens de klanken van het Ribs & Blues Festival in Raalte hoort! Het is een aanrader om dit gratis festival te bezoeken. Al sinds 1997 vindt hier dit muziekevenement plaats tijdens de Pinksterdagen. Er is voor alle leeftijden iets te leuks te beleven. Ontdek hier wat u kunt verwachten van Ribs & Blues in Raalte!

Adres: Domineeskamp 1, 8102 XX Raalte
Website: Ribs & Blues in Raalte

Gratis festival met internationale allure

Gratis festival met internationale allure
Ribs & Blues is gratis toegankelijk en vindt plaats tijdens het Pinksterweekend op de Domineeskamp in het centrum van Raalte. Het is geïnspireerd door Amerikaanse blues festivals. Jaarlijks betreden diverse nationale en internationale bands de podia. Het festival is zo’n groot succes geworden dat er ondertussen twee podia zijn. Geniet van de heerlijke muziek en struin over de festivalmarkt met leuke stands met veel muziek, kleding en hebbedingetjes.

Entertainment, kidsadventureland en spareribs
Naast de spetterende optredens van de beste blues bands, kunt u op Ribs & Blues ook genieten van verrassend straattheater of relaxen in het Loungeland. De kinderen hebben het helemaal naar hun zin in het Kidsadventureland. Hier staan springkussens, kabelbanen en andere te gekke spellen en attracties op hen te wachten. Een ander onmisbaar onderdeel van dit festival zijn de heerlijke spareribs die u hier kunt eten. Kortom, bij Ribs & Blues bent u gegarandeerd van een compleet ‘festivalmenu’!

Wanneer is het volgende festival?
Ribs & Blues is een gratis festival waar u gewoon een keer geweest moet zijn. Zet de datums alvast in uw agenda. De volgende editie van het Ribs & Blues festival zal plaatsvinden op 22 mei t/m 24 mei 2021!

Bungalowparken nabij

Ribs & Blues in Raalte

Krieghuusbelten

Krieghuusbelten is een zeer goed gewaardeerd 5 sterren vakantiepark met een binnen- of buitenzwembad, een indoorspeeltuin en tal van sportvoorzieningen.

Vakantiepark Luttenberg

Plonzen in het binnen- en buitenzwembad, ravotten in de speeltuin en een ritje maken op een pony. Op vakantiepark De Luttenberg is het altijd genieten!

Vakantiepark Sallandshoeve

Sallandshoeve is een gezellig familiepark. Met o.a. een binnenzwembad, speeltuin en een midgetgolfbaan. Leuk voor jonge gezinnen en natuurliefhebbers.

De Hellendoornse Berg

De Hellendoornse Berg ligt naast de Sallandse Heuvelrug. Zwemmen kan in het overdekte zwembad. Geschikt vakantieadres voor gezinnen, rustzoekers en actievelingen.

Hof van Salland

Hof van Salland is gelegen in het Salland, een rustige streek in Overijssel met glooiende akkers met oude boerderijen en statige landgoederen. Ideaal voor natuur- en rust zoekers!

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.