Robben- en zeehondentochten op Noordzee

Bijzonder zijn ook de robben- en zeehondentochten op de Noordzee. U kunt de robben van heel dichtbij zien, omdat de dieren vertrouwd zijn met het blauwe silhouet van ‘De Vriendschap’, het enige passagiersschip dat rondvaart in dit unieke stukje noordelijke Waddenzee. De zeehonden zijn te vinden op de zandbanken recht voor de kust van Texel en op de kop van Vlieland. De tocht duurt ca. 1,5 uur. Vlak voor laag water vertrekt De Vriendschap. Het is aan te raden om in het hoogseizoen de kaarten één dag van tevoren op te halen.

Adres: Volharding 2a, 1795 LH De Cocksdorp

Bungalowparken nabij

Robben- en zeehondentochten op Noordzee

Sluftervallei

Sluftervallei is een supergaaf vakantiepark op Texel. Geniet van ruimte, rust en de zilte zeelucht. Kinderen vermaken zich in het binnenzwembad en kunt u relaxen in de sauna.

Vakantiepark De Krim

De Krim is het best uitgeruste park van Texel. De ligging is super: op slechts 10 min. fietsen naar het strand, naast het Nationaal Park Duinen van Texel én Golfbaan De Texelse.

Villapark De Koog

Villapark De Koog is een park met luxe villa's en een goede keuze als u tot rust wil komen en Texel wil ontdekken. Ultiem genieten - boek de villa met privé-zwembad.

Beach Park Texel

Voor rust en ruimte gaat u naar Beach Park Texel. De villa’s liggen aan waterpartijen. Uitwaaien op het strand en wandelen. Nadien geniet u in uw luxe bungalow.

Bosch en Zee

Voel de frisse zeewind en wandel- en fiets over de vele paden, dwárs door de natuur. Texel heeft iets magisch, iets speciaals. Rust en ontspanning vindt u bij Bosch en Zee.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.