Rofra sportieve arrangementen

Op zoek naar een leuke, spannende, actieve dag in Brabant in de buurt van Eindhoven? Dan bent u bij Rofra op het juiste adres. De professionals van Rofra organiseren voor u een te gekke dag perfect afgestemd op uw wensen. Wilt u graag met het hele gezin, de complete familie of een groep vrienden een topdag beleven? Rofra heeft altijd een goede oplossing. Waar heeft u zin in? Gaat u graag het water op in een kano? Bij Rofra verzorgen ze voor u een heerlijk dagje kanovaren over de Dommel door het Brabantse land. Een andere goede tip is een dagje solex rijden. Op deze klassieke brommertjes snort u door de natuur van de Kempen, afgewisseld met hier en daar een terrasje pikken. Super gezellig! Een ander topidee is met z’n allen paintballen. Wat een lol als iemand in zijn overall door het paintball decor sluipt en onverwachts wordt beschoten met verf!

Adres: Molenstraat 203A, 5554 TS Valkenswaard
Website: Rofra sportieve arrangementen

Daarnaast zijn er nog tal van andere activiteiten mogelijk, waaronder survivaldagen, Robinson spelen, Sterrenslag of ga de strijd aan tijdens de Slag van Waterloo. De echte detectives onder u zullen helemaal opleven tijdens de interactieve city game in Valkenswaard, die in het teken staat van Opsporing Verzocht. Bent u op zoek naar een leuk avontuur dat special gericht is op de kinderen? Dan is de Kids Survivel van Rofra een aanrader met uitdagingen als tokkelen, een catcrawl parcours, het bedwingen van een hoge touwbrug en een ondergrondse speleo.

Alle activiteiten vinden plaats op de mooiste locaties in Brabant in de omgeving van Eindhoven. Rofra staat ook voor u klaar als het gaat om catering. U kunt genieten van lekkere vlaai, een lunch, barbecue of buffet in ’t Boothuys in Valkenswaard.

Bungalowparken nabij

Rofra sportieve arrangementen

Oostappen Brugse Heide

Het verwarmde buitenzwembad is dolle pret en in de speeltuin kunnen kinderen uren spelen. Ga met z'n allen midgetgolfen, skelteren en bezoek de kinderboerderij.

De Kempervennen

Op de Kempervennen verblijft u in cottages of op een woonboot. Waterpret is er in het tropisch zwembad. Skiën kan in de overdekte skihal of volg een duikcursus.

TerSpegelt

Welk seizoen ook op vakantiepark TerSpegelt is verveling uitgesloten! Dolle waterpret is er in het binnenzwembad en naast heel veel waterpret, heeft TerSpegelt ook heel veel sport- en speel activiteiten.

Oostappen Parelstrand

Op dit Oostappen park midden in het groen is van alles te beleven. Plons in het buitenzwembad, lekker luieren aan de waterplas of doe mee met het animatieteam.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.