Sint-Janskerk

Wie Gouda bezoekt, kan niet om de Sint-Janskerk heen. De kerk is 123 meter lang en daarmee de langste kerk van het land, maar dit is niet de enige goede reden om de kerk te bezoeken, ook de gebrandschilderde ramen zijn magnifiek. Ze worden ook wel de ‘Goudse Glazen’ genoemd. Er zijn rondleidingen mogelijk op afspraak, maar de audiotour is ook heel boeiend. Er zijn tevens audiotours voor kinderen. De kerk is toegankelijk van 1 maart tot 1 november van maandag t/m zaterdag van 09:00 tot 17:00 en van 1 november tot 1 maart op dezelfde dagen tussen 10:00 en 16:00.

Adres: Achter de Kerk 2, 2801 JW Gouda

Bungalowparken nabij

Sint-Janskerk

De Reeuwijkse Plassen

Varen over de plassen, genieten van het typische oer-Hollandse landschap en shoppen in Rotterdam en Gouda. Het is mogelijk tijdens uw verblijf op De Reeuwijkse Plassen.

Parc de IJsselhoeve

Parc de IJsselhoeve ligt op een bevoorrecht plekje: op het platteland, naast de rivier de IJssel, terwijl Rotterdam als ook Gouda vlakbij liggen.

Park Wijde Aa

Op Park Wijde Aa is voor elk wat wils! Zo kunt u op warme dagen luieren en zwemmen in 'de Wijde Aa'. Natuurlijk kunt u in uw eigen of gehuurde sloep ook zo het water op varen.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.