Solexverhuur Valkenswaard

De beste manier om relaxed de omgeving van Valkenswaard te verkennen, is met een solextour! Hier bent u op de juiste plek om een solex te huren en samen met familie en/of vrienden de Brabantse Kempen onveilig te maken! Met een maximale snelheid van 30 km per uur snort u door het landschap, waardoor u optimaal de mogelijkheid hebt om al het moois in u op te nemen. Vooraf aan de solextour krijgt u een korte instructie, waarna u zelf de omgeving gaat verkennen. U krijgt van Solexverhuur Valkenswaard een schitterende route mee, die u kunt volgen. Deze route voert langs de allermooiste plekjes van de Brabantse Kempen. Regelmatig komt u gezellige stekjes tegen om een terrasje te pikken, want dat hoort er natuurlijk ook bij! U kunt tochten boeken van twee of drie uur.

Adres: Molenstraat 203A, 5554 TS Valkenswaard
Website: Solexverhuur Valkenswaard

Bij Solexverhuur Valkenswaard verhuren ze bovendien niet alleen solexen, maar allerlei soorten fietsen. U kunt hier ook samen wegrijden op een tandem of lekker sportief op een mountainbike springen. Of wat dacht u ervan om al steppend op een kickbike op pad te gaan? Ook een E-chopper tour behoort tot de mogelijkheden! Na afloop van uw tocht is het een aanrader om in ’t Boothuys midden in de natuur te genieten van een lunch, buffet of barbecue!

Bungalowparken nabij

Solexverhuur Valkenswaard

Oostappen Brugse Heide

Het verwarmde buitenzwembad is dolle pret en in de speeltuin kunnen kinderen uren spelen. Ga met z'n allen midgetgolfen, skelteren en bezoek de kinderboerderij.

De Kempervennen

Op de Kempervennen verblijft u in cottages of op een woonboot. Waterpret is er in het tropisch zwembad. Skiën kan in de overdekte skihal of volg een duikcursus.

TerSpegelt

Welk seizoen ook op vakantiepark TerSpegelt is verveling uitgesloten! Dolle waterpret is er in het binnenzwembad en naast heel veel waterpret, heeft TerSpegelt ook heel veel sport- en speel activiteiten.

Oostappen Parelstrand

Op dit Oostappen park midden in het groen is van alles te beleven. Plons in het buitenzwembad, lekker luieren aan de waterplas of doe mee met het animatieteam.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.