Solexverhuur Valkenswaard

De beste manier om relaxed de omgeving van Valkenswaard te verkennen, is met een solextour! Hier bent u op de juiste plek om een solex te huren en samen met familie en/of vrienden de Brabantse Kempen onveilig te maken! Met een maximale snelheid van 30 km per uur snort u door het landschap, waardoor u optimaal de mogelijkheid hebt om al het moois in u op te nemen. Vooraf aan de solextour krijgt u een korte instructie, waarna u zelf de omgeving gaat verkennen. U krijgt van Solexverhuur Valkenswaard een schitterende route mee, die u kunt volgen. Deze route voert langs de allermooiste plekjes van de Brabantse Kempen. Regelmatig komt u gezellige stekjes tegen om een terrasje te pikken, want dat hoort er natuurlijk ook bij! U kunt tochten boeken van twee of drie uur.

Bij Solexverhuur Valkenswaard verhuren ze bovendien niet alleen solexen, maar allerlei soorten fietsen. U kunt hier ook samen wegrijden op een tandem of lekker sportief op een mountainbike springen. Of wat dacht u ervan om al steppend op een kickbike op pad te gaan? Ook een E-chopper tour behoort tot de mogelijkheden! Na afloop van uw tocht is het een aanrader om in ’t Boothuys midden in de natuur te genieten van een lunch, buffet of barbecue!

Website: Solexverhuur-valkenswaard.nl
Molenstraat 203A
5554 TS Valkenswaard

Bungalowparken nabij Solexverhuur Valkenswaard

Oostappen Brugse Heide

Het verwarmde buitenzwembad is dolle pret en in de speeltuin kunnen kinderen uren spelen. Ga met z’n allen midgetgolfen, skelteren en bezoek de kinderboerderij.

Lees meer
De Kempervennen

Op de Kempervennen verblijft u in cottages of op een woonboot. Waterpret is er in het tropisch zwembad. Skiën kan in de overdekte skihal of volg een duikcursus.

Lees meer
Oostappen Parelstrand

Op dit Oostappen park midden in het groen is van alles te beleven. Plons in het buitenzwembad, lekker luieren aan de waterplas of doe mee met het animatieteam.

Lees meer
De Vossemeren

Geniet bij de Vossemeren van tropische temperaturen en in het wellness center van de ultieme ontspanning. Discovery Bay is één en al avontuur voor de kleintjes.

Lees meer
wildwaterbaan
Het Vennenbos

Op dit populair Landal park is voor elk wat wils. Plons in het tropische zwembad, naar het doolhof en meedoen met het animatieteam. Gezelligheid in de Park Plaza.

Lees meer
Bospark ’t Wolfsven

Bospark ’t Wolfsven is omgeven door natuur, hierdoor kunt u optimaal genieten van rust en ruimte. Speelplezier voor kinderen is er volop, zowel op het park als in de omgeving.

Lees meer