Speelparadijs Ballorig

Zomer of winter, zon of regen bij het indoor Speelparadijs Ballorig ben je niet afhankelijk van het weer voor een geslaagd dagje uit met de kids. Klim- en klautertoestellen, ballenbak, spelletjes, knutselhoek, je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk bij Speelparadijs Ballorig. Voor kinderen t/m 4 jaar is er een speciale peuterruimte en kinderen vanaf 8 jaar kunnen de uitdaging aan op de klimwand of tijdens een lasergame (beide tegen extra tarieven). Er zijn ook diverse arrangementen of kinderfeestjes mogelijk. Maandag t/m vrijdag open van 09:00 tot 18:00 en in het weekend van 10:00 tot 19:00. Eerste kerstdag en nieuwjaarsdag gesloten.

Adres: Handelsweg 10, 8131 XX Wijhe

Bungalowparken nabij

Speelparadijs Ballorig

De Koerberg

Op zoek naar een gemoedelijk vakantiepark op de Veluwe, dan kunnen we de Koerberg aanraden. Met een verwarmd buitenzwembad en aan speelruimte geen gebrek.

De Leemkule

De Leemkule ademt een rustieke sfeer uit dankzij de rietgedekte bungalows, die verspreid liggen door het bos. Met o.a. binnen- en buitenzwembad en een speeltuin.

Landgoed Molecaten

Landgoed Molecaten is een paradijsje voor wie houdt van rust en privacy. U verblijft tussen prachtige bossen. Puur genieten van de natuur staat hier voorop.

RCN de Jagerstee

De Jagerstee ligt midden op de Veluwe. Steden als Apeldoorn of Zwolle liggen vlakbij, net als Julianatoren en Attractiepark Slagharen. Ideaal om de Veluwe te ontdekken.

Krieghuusbelten

Krieghuusbelten is een zeer goed gewaardeerd 5 sterren vakantiepark met een binnen- of buitenzwembad, een indoorspeeltuin en tal van sportvoorzieningen.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.