Speel- en Dierenpark Sanjesfertier

Een en al vertier en plezier met de kids, dat beleef je bij het Speel- en dierenpark Sanjesfertier in Friesland. Dit speelpark is geschikt voor kinderen van 2 tot en met 14 jaar. Eindeloos spelen, zowel binnen als buiten, dat is wat hier op het programma staat. Buiten vind je onder andere een monorail, 18-holes midgetgolfbaan, kinderboerderij en een verkeerspark. Binnen staat een apenkooi en blokkenzolder en is er een overvloed aan speelgoed en speeltoestellen.

Nieuw is dat je met één entreebewijs, zowel het speelpark als het dierenpark, kan bezoeken. Ook leuk is een bezoekje aan het natuurmuseum waar de Friese natuur in beeld wordt gebracht. Lekker eten kan in het pannenkoekenhuis.

Bovenweg 14
9271 VH Zwaagwesteinde

Bungalowparken nabij Speel- en Dierenpark Sanjesfertier

Waterpark Zwartkruis

Waterpark Zwartkruis is het vakantieadres voor rustzoekers en watersportliefhebbers. U stapt zo vanuit uw watervilla in uw boot en vaart zo het ‘Bergumermeer’ op.

Lees meer
Buitenplaats It Wiid

Luxe bungalows aan het water met aanlegsteiger, die omgeven zijn door de Friese wateren. Watersporters- en visliefhebbers zijn hier aan het juiste adres.

Lees meer