Speel- en Dierenpark Sanjesfertier

Een en al vertier en plezier met de kids, dat beleef je bij het Speel- en dierenpark Sanjesfertier in Friesland. Dit speelpark is geschikt voor kinderen van 2 tot en met 14 jaar. Eindeloos spelen, zowel binnen als buiten, dat is wat hier op het programma staat. Buiten vind je onder andere een monorail, 18-holes midgetgolfbaan, kinderboerderij en een verkeerspark. Binnen staat een apenkooi en blokkenzolder en is er een overvloed aan speelgoed en speeltoestellen. Nieuw is dat je met één entreebewijs, zowel het speelpark als het dierenpark, kan bezoeken. Ook leuk is een bezoekje aan het natuurmuseum waar de Friese natuur in beeld wordt gebracht. Lekker eten kan in het pannenkoekenhuis.

Adres: Bovenweg 14, 9271 VH Zwaagwesteinde

Bungalowparken nabij

Speel- en Dierenpark Sanjesfertier

Waterpark Zwartkruis

Waterpark Zwartkruis is het vakantieadres voor rustzoekers en watersportliefhebbers. U stapt zo vanuit uw watervilla in uw boot en vaart zo het 'Bergumermeer' op.

Vakantiepark It Wiid

Luxe bungalows aan het water met aanlegsteiger, die omgeven zijn door de Friese wateren. Watersporters- en visliefhebbers zijn hier aan het juiste adres.

Landal Esonstad

Landal Esonstad biedt waterpret, rust en natuur rondom het Lauwersmeer. Met veel parkfaciliteiten, sfeervolle bungalows en ook Schiermonnikoog ligt binnen handbereik.

Waterpark Alde Feanen

Op Waterpark Alde Feanen liggen de Friese wateren voor uw voordeur! Na zo'n actief dagje op het water is het heerlijk thuiskomen in uw luxe waterwoning die van alle gemakken is voorzien.

Natuurdorp Suyderoogh

Natuurdorp Suyderoogh is perfect gelegen, nabij het Lauwersmeer. Wandelen en vogels spotten! Voor een dagje stad bent u zo in de stad Groningen.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.