Speel- en Dierenpark Sanjesfertier

Een en al vertier en plezier met uw kinderen, dat beleeft u bij Speel- en dierenpark Sanjesfertier in Friesland. Dit speelpark is geschikt voor kinderen van 2 tot en met 14 jaar. Eindeloos spelen, zowel binnen als buiten, dat is wat hier op het programma staat. In het outdoor speelpark vindt u onder andere een 18-holes midgetgolfbaan, een verkeerspark, een botenbaan en een dierentuin met verschillende dieren, denk aan stokstaartjes, kamelen, neusberen en een caviadorp. In de indoorspeeltuin vindt u de grootste apenkooi van Friesland, die maar liefst drie verdiepingen telt. Maar ook een grote bouwhoek, een springkussen met klimwand en een draaimolen zorgen voor vertier. Leerzaam is een bezoekje aan het natuurmuseum waar de Friese natuur in beeld wordt gebracht. Lekker eten kan in het pannenkoekenhuis.

Adres: de Sanjes 4, 9269 HA Feanwâlden

Bungalowparken nabij

Speel- en Dierenpark Sanjesfertier

Waterpark Zwartkruis

Waterpark Zwartkruis is het vakantieadres voor rustzoekers en watersportliefhebbers. U stapt zo vanuit uw watervilla in uw boot en vaart zo het 'Bergumermeer' op.

Vakantiepark It Wiid

Luxe bungalows aan het water met aanlegsteiger, die omgeven zijn door de Friese wateren. Watersporters- en visliefhebbers zijn hier aan het juiste adres.

Landal Esonstad

Landal Waterpark Esonstad biedt waterpret, rust en natuur rondom het Lauwersmeer. Met veel parkfaciliteiten, sfeervolle bungalows en ook Schiermonnikoog ligt binnen handbereik.

Waterpark Alde Feanen

Op Waterpark Alde Feanen liggen de Friese wateren voor uw voordeur! Na zo'n actief dagje op het water is het heerlijk thuiskomen in uw luxe waterwoning die van alle gemakken is voorzien.

Natuurdorp Suyderoogh

Natuurdorp Suyderoogh is perfect gelegen, nabij het Lauwersmeer. Wandelen en vogels spotten! Voor een dagje stad bent u zo in de stad Groningen.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.