Waterpark Alde Feanen

Waterpark Alde Feanen is een uitstekende keuze voor rust- en waterliefhebbers! Alle vrijstaande watervilla’s liggen aan het water, hebben een eigen aanlegsteiger en vaart u zo het Grietmansrak op.

  • Gelegen aan de Friese wateren, in Nationaal Park De Alde Feanen
  • Luxe watervilla’s met eigen aanlegsteiger
  • Rustig park met boot- en fietsverhuur

Boek Waterpark Alde Feanen direct bij Landal Greenparks:

Waterpark Alde Feanen

Op Waterpark Alde Feanen liggen de Friese wateren voor uw voordeur! U vaart zo het Grietmansrak op om vervolgens zo Nationaal Park de Alde Feanen binnen te varen. Maar ook voor fietsliefhebbers is de omgeving een walhalla. Stap op het fietspondje en fiets dwars door Nationaal Park De Alde Feanen naar het dorpje Earnewald, waar u het skûtsje-museum kunt bezoeken. Voor wandelaars is het natuurgebied de Kraanlannen een must. Vroeger woonden hier kraanvogels, deze zijn verhuist en is er ruimte gekomen voor een aantal mooie wandelroutes. Ook Leeuwarden, Drachten en Sneek liggen binnenhandbereik.

Wat is er te doen opWaterpark Alde Feanen?

Waterpark Alde Feanen is een uitstekende keuze voor rust- en waterliefhebbers! Alle vrijstaande watervilla’s liggen aan het water, hebben een eigen aanlegsteiger en vaart u zo hetGrietmansrak op. Perfect dus om met een boot de waterrijke omgeving van Friesland te verkennen. Tijdens u boottocht wordt u getrakteerd op weidse vergezichten, wuivende rietpluimen en prachtige luchten. De mogelijkheden voor een boottocht zijn bijna eindeloos. U vaart zo naar het Wide Ie, het Pikmeer of de Wijde Ee op.

Naast ontspannen varen, kunt u ook vanaf uw eigen aanlegsteiger zo het water in duiken. Of huur een sup of kano. Ook dit is een geweldige manier om de waterrijke omgeving van Friesland te verkennen. Na zo’n actief dagje op het water is het heerlijk thuiskomen in uw luxe waterwoning die van alle gemakken is voorzien. Bij het vallen van de avond is het terras aan het water een zalige plek om de dag af te sluiten.

Waterpark Alde Feanen is een rustig en kleinschalig vakantiepark, voorzieningen zijn er nagenoeg niet. Wel is er boot- en fietsverhuur en is er een boodschappen- en broodjesservice. Meer voorzieningen zijn er niet, maar hierdoor is wel de rust gewaarborgd. Wilt u een avondje gezellig uit-eten, dan ligt op wandelafstand een prima restaurant.

Voorzieningen

Zwemmen

  • Natuurlijk water

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Verhuur van sloepen en zeilboten
  • Fietsverhuur

Plattegrond Waterpark Alde Feanen

Bekijk hier de plattegrond van de Waterpark Alde Feanen (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Waterpark Alde Feanen

Bekijk hier de plattegrond van de Waterpark Alde Feanen (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Waterpark Alde Feanen

Aanbiedingen

Landal: Geniet samen van de voorjaarsvakantie

Ga er samen op uit en beleef de natuur tijdens de voorjaarsvakantie, want alle Landal parken liggen op de mooiste plekjes en is er volop…

Naar aanbieding

Check deze winter last minutes van Landal

Begin het jaar met een paar gezellige dagjes weg in januari of februari. Ontdek de prachtige winterse natuur en na een wandeling geniet u van…

Naar aanbieding

Ontdek met Landal het Verenigd Koninkrijk

Landal verhuurt in een groot aantal landen al prachtige vakantieparken en nu is daar het Verenigd Koninkrijk aan toe gevoegd. Interesse? Bekijk hier deze parken.

Naar aanbieding

Tip! Altijd flexibel boeken bij Landal GreenParks

Bij Landal proberen ze het u zo makkelijk en flexibel mogelijk te maken. Zeker in deze tijd! Daarom biedt Landal u de mogelijkheid om, gratis…

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.