Steinsetuin

Lekker eten en genieten van een prachtig uitzicht over de polder en vrolijke kleuren? Breng dan een bezoekje aan de Steinsetuin in Haastrecht. Hier kunt u niet alleen smullen van lekkere zoetigheden, zoals gebak en ijs. Ook kunt u terecht in de pluktuin, om uw eigen boeket samen te stellen. Hier bloeien, vanaf eind juni t/m eind september, kleurrijke bloemen en planten om te plukken en zo uw eigen boeket samen te stellen. Een leuk uitje bij mooi weer. Daarnaast kunt u er ook terecht voor een uitgebreide lunch of een high tea, maar deze moet u wel van te voren reserveren. Dit kan eenvoudig via de website of telefonisch.

Adres: De Steinsedijk 45, 2851 LC Haastrecht
Website: Steinsetuin

Bungalowparken nabij

Steinsetuin

De Reeuwijkse Plassen

Varen over de plassen, genieten van het typische oer-Hollandse landschap en shoppen in Rotterdam en Gouda. Het is mogelijk tijdens uw verblijf op De Reeuwijkse Plassen.

Parc de IJsselhoeve

Parc de IJsselhoeve ligt op een bevoorrecht plekje: op het platteland, naast de rivier de IJssel, terwijl Rotterdam als ook Gouda vlakbij liggen.

Park Wijde Aa

Op Park Wijde Aa is voor elk wat wils! Zo kunt u op warme dagen luieren en zwemmen in 'de Wijde Aa'. Natuurlijk kunt u in uw eigen of gehuurde sloep ook zo het water op varen.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.