Sybrandy’s Speelpark

In Friesland ligt een superleuk attractiepark voor gezinnen met kinderen van 3 tot 13 jaar. Stap met z’n zessen in de superschommel de Komeet, ga op safari met de mini safaribaan of stap het loopspookhuis Villa Kalkenstein binnen, tenminste als je niet te bang bent aangelegd. Je kunt ook op 6,5 meter hoogte van bloem tot bloem reizen in de leuke Vlinderbaan. En zo zijn er nog veel meer leuke attracties. Trek gekregen? Haal dan de broodjes uit de tas op een van de picknickplaatsen of haal een lekkere hap bij de cafetaria. Het park is van mei t/m augustus dagelijks geopend. In april en september voornamelijk in de weekenden.

Adres: Liemerige Wei 4, 8567 HM Oudemirdum

Bungalowparken nabij Sybrandy’s Speelpark

Vakantiepark De Kuilart

De Kuilart ligt direct aan het water ‘De Kuilart’ en vaart u zo de Friese wateren op. Ideaal voor watersporters! Volg een zeil- en surfles en duik in het binnenzwembad.

Lees meer
Landgoed Eysinga State

Friesland is een provincie voor natuur- en waterliefhebbers. Trek er op uit; fiets de complete Elfstedentocht of verken de Friese wateren per boot of in een kano.

Lees meer
Waterpark Langelille

Op de grens van Friesland en Overijssel ligt Waterpark Langelille. Met name waterliefhebber zijn hier aan het juiste adres, want water is hier nooit ver weg!

Lees meer
RCN de Potten

Watersportliefhebbers zijn hier aan het juiste adres! U verblijft namelijk direct aan het Sneekermeer in een bungalow met aanlegsteiger.

Lees meer