Sybrandy’s Speelpark

In Friesland ligt een superleuk attractiepark voor gezinnen met kinderen van 3 tot 13 jaar. Stap met z’n zessen in de superschommel de Komeet, ga op safari met de mini safaribaan of stap het loopspookhuis Villa Kalkenstein binnen, tenminste als je niet te bang bent aangelegd. Je kunt ook op 6,5 meter hoogte van bloem tot bloem reizen in de leuke Vlinderbaan. En zo zijn er nog veel meer leuke attracties. Trek gekregen? Haal dan de broodjes uit de tas op een van de picknickplaatsen of haal een lekkere hap bij de cafetaria. Het park is van mei t/m augustus dagelijks geopend. In april en september voornamelijk in de weekenden.

Adres: Liemerige Wei 4, 8567 HM Oudemirdum

Bungalowparken nabij

Sybrandy’s Speelpark

De Kuilart

De Kuilart ligt direct aan het water ‘De Kuilart’ en vaart u zo de Friese wateren op. Ideaal voor watersporters! Volg een zeil- en surfles en duik in het binnenzwembad.

Landgoed Eysinga State

Friesland is een provincie voor natuur- en waterliefhebbers. Trek er op uit; fiets de complete Elfstedentocht of verken de Friese wateren per boot of in een kano.

Waterpark Langelille

Op de grens van Friesland en Overijssel ligt Waterpark Langelille. Met name waterliefhebber zijn hier aan het juiste adres, want water is hier nooit ver weg!

EuroParcs Enkhuizer Strand

Europarcs Enkhuizer Strand ligt op een zalig plekje, direct aan de oevers van het IJsselmeer. Door deze unieke ligging wandelt u vanaf uw accommodatie zo naar het IJsselmeer.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.