Sybrandy’s Speelpark

In Friesland ligt een superleuk attractiepark voor gezinnen met kinderen van 3 tot 13 jaar. Stap met z’n zessen in de superschommel de Komeet, ga op safari met de mini safaribaan of stap het loopspookhuis Villa Kalkenstein binnen, tenminste als je niet te bang bent aangelegd. Je kunt ook op 6,5 meter hoogte van bloem tot bloem reizen in de leuke Vlinderbaan. En zo zijn er nog veel meer leuke attracties. Trek gekregen? Haal dan de broodjes uit de tas op een van de picknickplaatsen of haal een lekkere hap bij de cafetaria.

Het park is van mei t/m augustus dagelijks geopend. In april en september voornamelijk in de weekenden.

Jan Schotanuswei 71
8567 HH Oudemirdum

Bungalowparken nabij Sybrandy’s Speelpark

Vakantiepark De Kuilart

De Kuilart ligt direct aan het water ‘De Kuilart’ en vaart u zo de Friese wateren op. Ideaal voor watersporters! Volg een zeil- en surfles en duik in het binnenzwembad.

Lees meer
Landgoed Eysinga State

Friesland is een provincie voor natuur- en waterliefhebbers. Trek er op uit; fiets de complete Elfstedentocht of verken de Friese wateren per boot of in een kano.

Lees meer
Beach Resort Makkum

Het IJsselmeer is een heerlijke vakantie locatie! Fietsen, wandelen, watersporten, alles kan! Kinderen kunnen zwemmen, terwijl u geniet op het zandstrand.

Lees meer
Waterpark Langelille

Op de grens van Friesland en Overijssel ligt Waterpark Langelille. Met name waterliefhebber zijn hier aan het juiste adres, want water is hier nooit ver weg!

Lees meer
RCN de Potten

Watersportliefhebbers zijn hier aan het juiste adres! U verblijft namelijk direct aan het Sneekermeer in een bungalow met aanlegsteiger.

Lees meer
Villapark IJsselhof

Villavakantiepark IJsselhof is pal gelegen aan het IJsselmeer. Niet alleen het IJsselmeer is een bron van vermaak, ook het villapark zelf, biedt voldoende vermaak voor jong en oud.

Lees meer