EuroParcs Hindeloopen

EuroParcs Hindeloopen is perfect voor watersportliefhebbers! Vanaf EuroParcs Hindeloopen wandelt u namelijk zo naar IJsselmeer. Daarnaast is het vakantiepark ook een fijne uitvalsbasis om Zuidwest Friesland te ontdekken.

  • Bezoek een van de Friese Elfsteden
  • Watersporten op het IJsselmeer
  • Zandstrand aan het IJsselmeer

Boek EuroParcs Hindeloopen direct bij EuroParcs:

EuroParcs Hindeloopen

EuroParcs Hindeloopen ligt, zoals de naam al doet vermoeden in Hindeloopen in Friesland. Een oud stadje met een rijke geschiedenis. Bij een bezoekje aan het stadje gaat u voor eventjes terug in de tijd. Smalle straatjes, met eeuwenoude panden, talloze bruggetjes en bewoners in klederdracht. Breng een bezoekje aan het eerste Friese Schaatsmuseum en ook watersportliefhebbers zijn hier aan het juiste adres. Het vakantiepark ligt pal aan het IJsselmeer: Varen, suppen of zwemmen, het is hier allemaal mogelijk!

Wat is er te doen op EuroParcs Hindeloopen?

EuroParcs Hindeloopen is perfect voor watersportliefhebbers! Vanaf EuroParcs Hindeloopen wandelt u zo naar het IJsselmeer. Zwemmen, suppen of maak een ontspannen boottochtje over het IJsselmeer. Daarnaast is het vakantiepark ook een fijne uitvalsbasis om Zuidwest Friesland te ontdekken. Bezoek een van de Friese Elfsteden als Workum, Stavoren, Sneek en Bolsward. Ook Leeuwarden is prima bereikbaar. Of wat dacht u van een fietstocht door het weidse landschap van Friesland?

EuroParcs Hindeloopen heeft nagenoeg geen parkvoorzieningen, maar de omgeving heeft meer dan voldoende te bieden. Na een dagje dwalen door Friesland is het dan ook heerlijk thuiskomen in een van de moderne chalets. Dankzij het vele licht dat door de grote raampartijen valt, ervaart u ook echt het buitenleven. Samen koken en gezellig tafelen en bij mooi weer is uw eigen terras een prima plekje.

Er zijn 2, 4, 6 en 10 persoon chalets boekbaar. Dus ook met een grote groep bent u welkom. EuroParcs Hindeloopen heeft geen parkrestaurant. Wilt u buiten de deur eten? Dan moet u een restaurant in Hindeloopen of omstreken opzoeken.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Klein speeltuintje

Plattegrond EuroParcs Hindeloopen

Bekijk hier de plattegrond van de EuroParcs Hindeloopen (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond EuroParcs Hindeloopen

Aanbiedingen

Vier uw zomervakantie bij EuroParcs

Kom genieten van de mooiste vakantie van het jaar, de zomervakantie! Lekker spelen in de zon, op het strand of in het bos. Plons in…

Naar aanbieding

Last minute genieten bij EuroParcs

Last minute op vakantie?  Grijp u uw kans om tegen een gunstig tarief uw vakantie te boeken bij EuroParcs. Wandelen door de bossen, uitwaaien op…

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.