Veere

Het idyllische plaatsje Veere ligt op Walcheren direct aan het prachtige Veerse Meer, de ideale bestemming voor watersportliefhebbers. Huur een boot, maak een rondvaart of ga lekker sportief kanoën. Heerlijk ontspannen aan de waterkant is ook een goed idee. Is het warm? Neem dan een verfrissende duik in het water. Vergeet ook niet de picknickmand mee te nemen en je dagje is helemaal compleet. Maar ook Veere zelf is zeker de moeite waard. Het behoort niet voor niets tot de Beschermde stads- en dorpsgezichten in Zeeland. Belangrijke monumenten zijn onder andere het Stadhuis van Veere, de Grote Kerk van Veere en de Schotse Huizen.

Adres: Veere

Bungalowparken nabij

Veere

RCN de Schotsman

Zoek je waterpret? Verblijf dan op het vakantiepark de Schotsman aan de Zeeuwse kust. Leer zeilen en surfen of huur een boot en vaar het Veerse meer op.

Domein Het Camperveer

Domein Het Camperveer is een rustig vakantieadres, aan het Veerse Meer en dus ideaal voor watersporters. Maar ook het historische stadje Veere ligt nabij!

De Groote Duynen

Met het ruisen van de golven op de achtergrond, alle ruimte voor strandwandelingen en luieren op het strand is het hier altijd genieten geblazen. 

De Banjaard

Geniet van het schone Noordzeestrand, pal tegenover De Banjaard. Uitwaaien, zwemmen in zee en wandelen door de duinen. Perfect voor een familievakantie in Zeeland.

Water Village

Zoekt u een rustig en waterrijk vakantieadres in Zeeland, dan is Water Village, wat volledig omgeven is door water, prima! Nieuw en met duurzame bungalows.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.