Vogelpark Avifauna

Dat je met vogels veel plezier kunt beleven ontdek je in Vogelpark Avifauna. Daarbij is het ook nog eens heel leerzaam. Bijzonder zijn de voederdemonstraties van de pinguïns en honingpapegaaien. Een bezoek aan Vogelpark Avifauna lijkt wel een echte wereldreis. Je kunt namelijk ook op verkenningstocht door de jungle van de Filippijnen of flamingo’s spotten in een waar Cubaans brakwatermoeras. Tot slot kan er ook nog naar hartenlust worden gespeeld in de speeltuin. Het vogelpark is het hele jaar geopend, in de periode april t/m oktober dagelijks van 09:00 tot 18:00.

Adres: Hoorn 59, 2404 HG Alphen aan den Rijn

Bungalowparken nabij

Vogelpark Avifauna

Park Wijde Aa

Op Park Wijde Aa is voor elk wat wils! Zo kunt u op warme dagen luieren en zwemmen in 'de Wijde Aa'. Natuurlijk kunt u in uw eigen of gehuurde sloep ook zo het water op varen.

De Reeuwijkse Plassen

Varen over de plassen, genieten van het typische oer-Hollandse landschap en shoppen in Rotterdam en Gouda. Het is mogelijk tijdens uw verblijf op De Reeuwijkse Plassen.

Duinrell vakantiepark

Spetteren in het Tikibad en op avontuur in het attractiepark. Geniet lekker lang van al dit moois en overnacht in een Duingalow. Leuk voor het hele gezin!

Park Noordduinen

Met het Noordzeestrand op wandelafstand, staat vakantiepark Noordduinen garant voor een fantastische vakantie aan de Hollandse kust.

Parc du Soleil

Op 10 fietsminuten van de Noordzee ligt du Soleil. Geniet van het oer-Hollandse landschap. Kinderen spelen in de indoorspeeltuin en het binnenzwembad.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.