Vogelpark Avifauna

Dat je met vogels veel plezier kunt beleven ontdek je in Vogelpark Avifauna. Daarbij is het ook nog eens heel leerzaam. Bijzonder zijn de voederdemonstraties van de pinguïns en honingpapegaaien. Een bezoek aan Vogelpark Avifauna lijkt wel een echte wereldreis. Je kunt namelijk ook op verkenningstocht door de jungle van de Filippijnen of flamingo’s spotten in een waar Cubaans brakwatermoeras. Tot slot kan er ook nog naar hartenlust worden gespeeld in de speeltuin. Het vogelpark is het hele jaar geopend, in de periode april t/m oktober dagelijks van 09:00 tot 18:00.

Adres: Hoorn 59, 2404 HG Alphen aan den Rijn

Bungalowparken nabij Vogelpark Avifauna

Park Wijde Aa

Op Park Wijde Aa is voor elk wat wils! Zo kunt u op warme dagen luieren en zwemmen in ‘de Wijde Aa’. Natuurlijk kunt u in uw eigen of gehuurde sloep ook zo het water op varen.

Lees meer
De Reeuwijkse Plassen

Varen over de plassen, genieten van het typische oer-Hollandse landschap en shoppen in Rotterdam en Gouda. Het is mogelijk tijdens uw verblijf op De Reeuwijkse Plassen.

Lees meer
Duinrell vakantiepark

Spetteren in het Tikibad en op avontuur in het attractiepark. Geniet lekker lang van al dit moois en overnacht in een Duingalow. Leuk voor het hele gezin!

Lees meer
Vakantiepark Noordduinen

Met het Noordzeestrand op wandelafstand, staat vakantiepark Noordduinen garant voor een fantastische vakantie aan de Hollandse kust.

Lees meer
Parc du Soleil

Op 10 fietsminuten van de Noordzee ligt Parc du Soleil. Geniet van het oer-Hollandse landschap. Kinderen spelen in de indoorspeeltuin en het binnenzwembad.

Lees meer
Dunimar

U verblijft in mediterraanse villa’s die gelegen zijn in het Hollandse landschap. Dit maakt Dunimar zo uniek en is het de uitvalsbasis om de Bollenstreek te verkennen.

Lees meer
Noordwijkse Duinen

Het brede en schone strand van Noordwijk is een geliefde strandbestemming. En op slechts twee kilometer van al dit moois ligt TopPark Noordwijkse Duinen.

Lees meer
Parc de IJsselhoeve

Parc de IJsselhoeve ligt op een bevoorrecht plekje: op het platteland, naast de rivier de IJssel, terwijl Rotterdam als ook Gouda vlakbij liggen.

Lees meer