Wielerfestival Montferland

Nederland is een land waar de fiets niet weg te denken is! Bent u ook een liefhebber van fietsen, mountainbiken of racefietsen? Bezoek dan eens het Wielerfestival in Montferland. U kunt zelf op de mountainbike stappen en deelnemen aan de mountainbike marathon door de schitterende Montferlandse bossen: een hele uitdaging! Maar ook als bezoeker is het aan de zijlijn goed toeven. Het Montferland ligt in het oosten van Gelderland tussen Doetinchem, ’s-Heerenberg, Didam en de Duitse grens. Hier vindt u een prachtig stuk natuur met heuvels en bossen. Kenmerkend zijn de akkers die de heuvels omringen en die omzoomd zijn met houtwallen. De hoogste heuvel is de Hettenheuvel van 91,6 meter hoog. Kortom, een fantastische omgeving om op de fiets te ontdekken! Het Wielerfestival Montferland werd in 2014 voor het eerst georganiseerd door Gemeente Montferland met als missie om op een sportieve wijze zo veel mogelijk mensen te laten genieten van het Montferland.

Adres: Don Rualaan 52, 7041 SN ‘s-Heerenberg
Website: Wielerfestival Montferland

Bungalowparken nabij

Wielerfestival Montferland

Stroombroek

Er even tussenuit? Stroombroek biedt de ideale combinatie van rust, ontspanning en vermaak. Met wellnesscentrum Palestra, binnenzwembad en recreatievijver.

Marina Strandbad

Op Marina Strandbad staat alles in het teken van water. Luieren op het zandstrandje van het natuurmeer, kanoën en zwemmen in het buitenzwembad.

De Zeven Heuvelen

Tussen de glooiende heuvels, tegen de Duitse grens én bij Nijmegen ligt 'De Zeven Heuvelen'. Na een dag shoppen of wandelen kunt u ontspannen in het wellness centrum.

De Oude Molen

Fietsen en wandelen, verken Nijmegen, ravotten in het buitenzwembad en 's avonds knus met z'n allen in een chalet. Op de Oude Molen is het mogelijk!

De Jutberg

Zwemmen in het overdekte zwembad, ravotten in de speeltuin, erop uit trekken met de Jutbergranger en avonturen beleven met het recreatieteam. Perfect!

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.