Wielerfestival Montferland

Nederland is een land waar de fiets niet weg te denken is! Bent u ook een liefhebber van fietsen, mountainbiken of racefietsen? Bezoek dan eens het Wielerfestival in Montferland. De 7de editie van het festival vindt plaats op 23 juni 2019. U kunt zelf op de mountainbike stappen en deelnemen aan de mountainbike marathon door de schitterende Montferlandse bossen: een hele uitdaging! Maar ook als bezoeker is het aan de zijlijn goed toeven. Het Montferland ligt in het oosten van Gelderland tussen Doetinchem, ’s-Heerenberg, Didam en de Duitse grens. Hier vindt u een prachtig stuk natuur met heuvels en bossen. Kenmerkend zijn de akkers die de heuvels omringen en die omzoomd zijn met houtwallen. De hoogste heuvel is de Hettenheuvel van 91,6 meter hoog. Kortom, een fantastische omgeving om op de fiets te ontdekken!

Het Wielerfestival Montferland werd in 2014 voor het eerst georganiseerd door Gemeente Montferland met als missie om op een sportieve wijze zo veel mogelijk mensen te laten genieten van het Montferland.

Website: www.wielerfestivalmontferland.nl

Bungalowparken nabij Wielerfestival Montferland

Stroombroek

Er even tussenuit? Stroombroek biedt de ideale combinatie van rust, ontspanning en vermaak. Met wellnesscentrum Palestra, binnenzwembad en recreatievijver.

Lees meer