Marina Strandbad

Op Marina Strandbad staat alles in het teken van water. Luieren en zandkastelen bouwen op het zandstrandje van het natuurmeer. Kanoën op de wateren rondom het park en zwemmen in het buitenzwembad. Voor lunch of diner schuift u aan in het Italiaans parkrestaurant.

  • Vlak bij de IJsselvallei, de Veluwe en de Achterhoek
  • Buitenzwembad, recreatiemeer, wellness en jachthaven
  • Leuke speeltuinen, kinderanimatie, vissen en kanoverhuur

Boek Marina Strandbad direct bij Droomparken:

Marina Strandbad

Marina Strandbad is een prima keuze voor zowel water- alsook natuurliefhebbers! Een zijtak van de IJssel ligt om de hoek en duikt u graag de natuur in, Nationaal Park Veluwezoom, ligt vlakbij! Dit natuurgebied is ruim 5000 hectare groot en kent een grote diversiteit aan landschappen met fijne wandelpaden. Leuk voor kinderen is een bezoekje aan De Spelerij in Dieren en winkelt u graag, breng dan een bezoekje aan Arnhem. Maar ook de Hanzesteden zoals Doesburg en Zutphen zijn aanraders.

Wat te doen op Marina Strandbad?

Door de mooie ligging aan een zijtak van de IJssel staat veel vertier op Marina Strandbad in het teken van water. Bij warm weer zorgt het buitenzwembad voor verkoeling en vertier. Het buitenzwembad ligt direct naast het terras van het restaurant, een hapje en een drankje zijn dus binnen handbereik. Bovendien kunt u vanaf het terras uw kinderen goed in het oog houden! Bent u liever actief op het water, huur dan een kano bij de receptie en peddel samen door de mooie natuur!

Doet u het liever wat rustiger aan, wandel dan naar het natuurmeer met strandje. U kunt zwemmen, maar u kunt ook lekker luieren en genieten van het mooie uitzicht over het natuurmeer. De perfecte plek voor een heerlijk dagje rust. Vist u graag, gooi dan een hengel uit op de diverse visplekken. Vraag erna bij de receptie! Kinderen kunnen ravotten en spelen in de speeltuin met schommels, een glijbaan, zandbak en klimtoestellen. 

Na zo’n actief dagje kunt u aanschuiven bij ‘Sophia’s Italian’, waar de heerlijkste Italiaanse gerechten op de menukaart staan die met passie worden bereid. Maar u kunt er ook voor kiezen, om zelf te koken in uw chalet of het comfortabele beach house. Zowel de chalet als het trendy beach house, zijn van alle gemakken voorzien. Kenmerkend zijn de grote ramen, waardoor u een heerlijk binnen-buiten gevoel ervaart. 

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Buitenzwembad
  • Natuurmeer met strandje

Horeca

  • Restaurant

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Speeltuin
  • Kanoverhuur

Plattegrond Marina Strandbad

Bekijk hier de plattegrond van de Marina Strandbad (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Marina Strandbad

Bekijk hier de plattegrond van de Marina Strandbad (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Marina Strandbad

Ook interessant over Marina Strandbad

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.