Wijngaard Telgt

In Ermelo ligt Wijngaard Telgt, een mooie wijnhoeve van Jan en Hennie van den Ham, die hier sinds 2006 de lekkerste druiven teelt voor hun wijn. U bent dan ook van harte welkom voor een rondleiding en een wijnproeverij. Of u nu kiest voor een rondleiding of een wijnproeverij, ook aan kinderen is gedacht, ze krijgen natuurlijk geen wijn, maar druivensap. De rondleiding duurt zo’n 1.5 uur en de wijnproeverij 2.5 uur. De wijnen van de familie Telgt kunt u kopen op de wijnhoeve en zijn er ook enkele verkooppunten in de omgeving van Ermelo.

Adres: Telgterweg 221, 3853 NJ Ermelo

Bungalowparken nabij

Wijngaard Telgt

Haeghehorst

Plons het binnen- en buitenzwembad in, ravotten in de speeltuin, smul van de barbecue en wandel de Veluwse bossen in. Op en top genieten!

Het Verscholen Dorp

Het Verscholen Dorp is een rustig en bosrijk bungalowpark waar zowel jonge gezinnen als stellen een fijne vakantie kunnen vieren.

De Paalberg

Omringd door de bossen van de Veluwe, ligt De Paalberg. Plons in het binnen- en buitenzwembad, kinderen ravotten in de speeltuin en schuif aan in het parkrestaurant. Perfect!

RCN Zeewolde

Vakantiepark RCN Zeewolde is een veelzijdig vakantiepark. Zwemmen en watersporten op het Veluwemeer, duik in het binnenzwembad of ga fossielen opgraven.

Parc Heihaas

In de prachtige bossen van de Veluwe vindt u het gemoedelijke Heihaas. Dolle waterpret in het binnenzwembad en beleven uw kinderen een fijne tijd in de Bollo Club.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.