Wildpark Het Aardhuis

In dit wildpark, waarvan de geschiedenis nog in verband staat met het koningshuis, is van alles te doen. Bewonder de stijlkamers, wapenuitrustingen en de historische meubels. Je kunt ook een gemarkeerd wandelpad volgen of van maart t/m juni en in september en oktober elke zaterdag en zondag om 11:00 meegaan op rondleiding met een natuurgids. Verder zijn er regelmatig spectaculaire roofvogelshows of kunstexposities. In de Koffiecorner van Het Aardhuis kun je terecht voor een drankje en er zijn leuke cadeau-artikelen te koop. Wildpark Het Aardhuis is van april t/m oktober dagelijks geopend van 10:00 tot 17:00.

Adres: Aardhuis 3, 7346 AA Hoog Soeren

Bungalowparken nabij

Wildpark Het Aardhuis

Rabbit Hill

De bosrijke omgeving en de fijne faciliteiten van Rabbit Hill zijn perfect voor een familievakantie. Neem een duik in het zwembad en ravot in de binnenspeeltuin.

De Berkenhorst

Op De Berkenhorst kunt u genieten van de vele mogelijkheden op het park zelf, de natuur van de Veluwe en de ruime keuze aan uitstapjes in de omgeving.

Bospark Garderen

In de vroege morgen maakt u een wandeling door het bos. Neem een duik in het buitenzwembad of ontspan in het wellness centrum. Maar ook een uitstapje is zo gemaakt.

De Bosrand

Wakker worden van het geluid van tsjirpende vogeltjes en omringd door de Veluwse bossen, is De Bosrand ideaal voor natuurliefhebbers- en jonge gezinnen.

Resort Veluwe

Resort Veluwe is een kindvriendelijke camping op de Veluwe. Met een indoorspeeltuin, binnenzwembad en een uitdagen klimbos.

Populaire Thema's

Meer inspiratie

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.