De Bosrand

Wakker worden van het geluid van tsjirpende vogeltjes en omringd door de Veluwse bossen, is De Bosrand ideaal voor natuurliefhebbers- en jonge gezinnen. Maak een wandel- of fietstocht, kinderen ravotten in de speeltuin en smul nadien van een pannenkoek.

  • Rustig vakantiepark voor stellen en jonge gezinnen
  • Midden op de Veluwe en naast Paleis het Loo
  • Comfortabel ingerichte appartementen en bungalows

Vind de beste prijs voor: De Bosrand

De Bosrand

Vakantiepark De Bosrand ligt, zoals de naam al doet vermoeden, aan de rand van het bos. Maar niet aan de rand van zomaar een bosgebied, namelijk aan de rand van de schitterende bossen van de Veluwe, in het plaatsje Vaassen. Onder het motto ‘herontdek de rust’ kunt u hier een heerlijk ontspannen vakantie beleven. Wandelen, fietsen, de cultuur van de streek ontdekken, kinderattracties; er is in de directe omgeving van alles te doen.

Wat is er te doen op vakantiepark De Bosrand?

De Bosrand is een kleinschalig vakantiepark op de Veluwe, de omgeving is dus uitstekend om te fietsen, te wandelen en te ontspannen. Dit is tevens ook de belangrijkste reden om naar De Bosrand op vakantie te gaan. Want veel voorzieningen heeftDe Bosrand niet, wat de rust ten goede komt. Natuurlijk zijn er enkele voorzieningen.

Zo is er een omheinde speeltuin met een klimtoestel, een glijbaan, een trampoline, een schommel en tafeltennistafel. De kabelbaan is ook altijd een succes. Zin om een balletje te trappen? Naast de kabelbaan ligt ook een trapveldje.

Geen zin om zelf te koken? Schuif dan aan in het Pannenkoekenhuis de Boskabouter. Perfect voor gezinnen met kinderen. Heeft u meer zin in frites of snacks? Bij Friethuys de Bosrand bestelt u snacks en friet. U verblijft is sfeervolle appartementen of bungalows, die van alle gemakken zijn voorzien.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Restaurant

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Speeltuin
  • Sportveldje
  • Kabelbaan
  • Sportveldje

Plattegrond De Bosrand

Bekijk hier de plattegrond van de De Bosrand (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond De Bosrand

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.