Zeeuwse Gasten

Te gast in Zeeland? Wilt u Zeeland op een unieke manier verkennen? Dan bent u van harte welkom bij Zeeuwse Gasten Outdoor Activiteiten. Waar heeft u zin in? In activiteiten op de boerderij, in het bos, op het strand of in de stad? Op elke locatie kan Zeeuwse Gasten voor u een topdag samenstellen met activiteiten voor alle leeftijden. Dit geldt zowel voor familie-uitstapjes als groepsactiviteiten. Ontdek het Klimbos Zeeuwse Helden of heeft u meer zin in een mountainbiketocht door het Zeeuwse land? Of wat dacht u van hindernissen nemen op het survival parcours? Ook steptochten en gps-tochten behoren tot de mogelijkheden. Of toch liever een dagje in de weer met leuke strandspelen? Operation Boskabouter Freddy staat garant voor een actief (en hilarisch) dagje in de Zeeuwse bossen. Ook het gangsterspel The Target, is een aanrader! Dit is nog maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Na een topdag kunt u bijkomen in bospaviljoen de Zeeuwse Gasthut onder het genot van een hapje en een drankje!

Adres: Hogeweg 53, 4328 PH Burgh-Haamstede
Website: Zeeuwse Gasten

Bungalowparken nabij Zeeuwse Gasten

Duinpark ’t Hof van Haamstede

Op Duinpark ’t Hof van Haamstede wandelt u vanuit uw bungalow zo de duinen in, richting het strand en de Noordzee. Ideaal voor natuur- en zeeliefhebbers.

Lees meer
Residence ’t Hof van Haamstede

Geen grootschalig vermaak op Résidence ’t Hof van Haamstede, Hierdoor is het een fijn vakantieadresje, voor mensen die op zoek zijn naar een rustig park nabij de zee.

Lees meer
Villapark Livingstone

De zeewind door uw haren en het geruis van de golven, Burgh-Haamstede is de plek om uit te waaien. Villapark Livingstone is genieten aan zee.

Lees meer
Resort Haamstede

Zeeland, de provincie met de mooiste stranden en de meeste zonuren! Een provincie waar u lekker kunt uitwaaien. Nadien kunt u bijkomen in u luxe bungalow.

Lees meer
Camping Duinoord

Kom naar Zeeland en geniet van de rust en de Noordzee. Maak een strandwandeling, volg een SUP-introductie les en pik een terrasje in het Zeeuwse Burgh-Haamstede. Heerlijk!

Lees meer
Vakantiepark Ginsterveld

Ginsterveld is gelegen nabij het populaire Burgh-Haamstede, onder het licht van de vuurtoren en nabij de prachtige Zeeuwse stranden.

Lees meer
Kustpark Klein Poelland

Het knusse Kustpark Klein Poelland is een oase van rust in het bruisende Renesse. Hier kunt u tot rust komen en ligt het Noordzeestrand op slechts 5 kilometer.

Lees meer
Camping de Brem

Tussen de breedste stranden van Nederland en het dorpje Renesse ligt Camping de Brem. Een goede camping met een buitenzwembad en een zeer enthousiast animatieteam.

Lees meer
Camping Julianahoeve

Plons in het binnenzwembad of suis van de turboglijbaan naar beneden. Supergaaf is ook het waterpark! Kortom, camping Julianahoeve staat garant voor veel waterpret!

Lees meer
De Soeten Haert

De Soeten Haert ligt op enkele wandelminuten van het brede en schone strand van Renesse. Een ideaal vakantiepark voor strandliefhebbers.

Lees meer