Beach Resort Ooghduyne reviews

8,4
- 11 reviews
  • Algemene indruk
    8,4
  • Ligging
    8,5
  • Service
    8,5
  • Eten
    6,4
  • Bungalows
    8,2
  • Kindvriendelijk
    8,2
  • Prijs/kwaliteit
    7,9

Boek Beach Resort Ooghduyne direct bij Landal Greenparks:

Beoordelingen voor Beach Resort Ooghduyne

Heeft u Beach Resort Ooghduyne bezocht? Plaats dan uw beoordeling. Op deze wijze helpt u andere bezoekers bij het kiezen van een geschikt vakantiepark.

Ervaringen van onze bezoekers
10
Wendy Matos
jonge_kinderen
9 augustus 2018
Beoordeling

Het is geweldig en perfect voor de kinderen, onze ideale vakantie plek.

Groet, wendy

  • Algemene indruk
    10
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    10
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    10
7
brenda Ammerlaan

25 april 2017
Beoordeling

Heerlijke vakantie gehad. De afstand tot het strand vond ik met de fiets goed te doen. Mooi huisje, alles was die vakantie tip top

  • Algemene indruk
    7
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    6
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    7
8
Tonny van Bussel

22 maart 2017
Beoordeling

Heerlijk dicht bij het water, ruimte en rust, dat willen we allemaal! Ook een groot pluspunt, je hoeft niet ver te reizen om leuke plaatsen te bezoeken!

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    9
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    9
9
An Wils

13 februari 2017
Beoordeling

Wij hebben het park bezocht tijdens de herfsvakantie en logeerden in een 4 persoons- appartement. Het appartement zelf was prima, met een zeer ruimtelijk ingerichte woon/keukengedeelte én hoofdslaapkamer. Minpuntje aan dit appartement, was de 2de slaapkamer, deze was wel erg krap en paste eigenlijk niet bij de verdere inrichting van het appartement (die wel ruimtelijk was). Verder is het heel fijn dat voor elk appartement een buitenberging beschikbaar is, we hebben gedurende ons verblijf 2 tandems gehuurd (beiden in prima staat), en deze hebben we hier netjes kunnen stallen. Wat de ligging van het domein betreft, deze is echt wel ideaal. Dicht bij het strand gelegen, vlot bereikbaar met fiets of te voet. Ook ideaal als uitvalsbasis voor o.a. een dagtochtje naar Den Helder of naar Texel. Wij hebben beiden gedaan met de fiets vanuit het park. De fietswegen richting den Helder zijn leuke achterweggetjes. In Den Helder hebben we het Maritiem museum bezocht, tip voor andere bezoekers, trek hier minstens 4 uur voor uit, wij hadden eigenlijk te weinig tijd voorzien. Dit museum is leuk om te doen voor alle leeftijden.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
8
hj ten broeke

23 januari 2017
Beoordeling

Ons appartement was niet schoon, voor de rest was alles o.k. Zwembad krijgt een 10

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    7
  • Bungalow
    7
  • Kindvriendelijk
    8
8
Marcia Kannekens

31 december 2013
Beoordeling

Een leuk park, vlakbij zee. Leuke fiets- en wandelroutes vlakbij. Zwembad niet heel groot, maar voor ons toereikend.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    7
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    7
  • Bungalow
    7
  • Kindvriendelijk
    7
8


3 juli 2012
Beoordeling

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    7
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
8


13 november 2011
Beoordeling

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
8
Ineke

5 april 2011
Beoordeling

Leuk park, mooie appartementen, van alle luxe voorzien zoals wasmachine, droger en vaatwasser. Leuke omgeving waar leuke dingen te doen zijn zoals marinemuseum en het redingsmuseum.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    9
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    0
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.