Bospark de Schaapskooi reviews

8,2
- 30 reviews
  • Algemene indruk
    8,2
  • Ligging
    8,8
  • Service
    8,3
  • Eten
    6,8
  • Bungalows
    7,6
  • Kindvriendelijk
    8,4
  • Prijs/kwaliteit
    8,4

Boek Bospark de Schaapskooi direct bij Roompot:

Beoordelingen voor Bospark de Schaapskooi

Heeft u Bospark de Schaapskooi bezocht? Plaats dan uw beoordeling. Op deze wijze helpt u andere bezoekers bij het kiezen van een geschikt vakantiepark.

Ervaringen van onze bezoekers
8
Coby Peters
Met partner
7 september 2020
Beoordeling

Ik was op vakantie met mijn man en twee kleinkinderen, die overal aan mee deden en niet uit het zwembad weg wilden. Heerlijk!

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    10
8
José Jas
Met jonge kinderen
3 september 2020
Beoordeling

Heerlijk park voor kinderen, genoeg te doen voor ze. Met een gezellige Plaza met speelfaciliteiten voor de kinderen. Ook zijn we als 2 volwassenen nogmaals geweest en hebben de fietsen meegenomen. Prachtige omgeving.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
9
Elly Koelman
Met jonge kinderen
30 augustus 2020
Beoordeling

Het was een heerlijke midweek met onze 2 jongste kleinkinderen. Heerlijk gefietst in de prachtige omgeving. Kortom genoten! Het Roompot team is geweldig altijd vriendelijk en behulpzaam. Dat geld voor alle Roompot parken die we al jaren bezoeken.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    9
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    10
6
Mooij
Met jonge kinderen
24 augustus 2020
Beoordeling

De ligging is prachtig! Ons chalet was wat verouderd. Kids vermaakten zich prima met Koos Konijn en de animatie. Helaas ook wel veel seizoensarbeiders op het park.

  • Algemene indruk
    6
  • Ligging
    8
  • Service
    5
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    6
  • Bungalow
    4
  • Kindvriendelijk
    8
8
maria
Met partner
24 augustus 2020
Beoordeling

Het park ligt in een prachtige omgeving. We zijn heerlijk uitgerust.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    10
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    6
  • Bungalow
    6
  • Kindvriendelijk
    6
9
J.C.W. MEINDERS
Met partner
28 juli 2020
Beoordeling

Een fantastisch park met goede en deskundige medewerkers. Een mooie omgeving en als er iets is, dan komen de medewerkers direct in actie. Gewoon een dikke 10! Wij hebben er ervaring mee.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    8
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
8
De raad
Met partner
22 juli 2020
Beoordeling

De chalets zijn knus en ook de bungalows zijn goed. We komen hier graag en dan gaan we ook altijd naar Epe.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    9
  • Service
    7
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    7
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    7
10
H.J. Visser
Met partner
10 juli 2020
Beoordeling

Wij zijn al 29 keer naar bospark de schaapskooi geweest, hebben het daar altijd naar ons zin, kunnen alle kanten uit en we blijven zolang het kan, daar naar toe gaan

  • Algemene indruk
    10
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
9
WM. Kroon Bartels
Met partner
7 juli 2020
Beoordeling

Al vier keer geweest in bungalowpark de Schaapskooi. Dat zegt al genoeg. Zeer tevreden. Schone bungalow.
Het park is zeer netjes. En ook prettig auto vrij.
Vanwege Covid 19 hebben we voor dit jaar jammer genoeg geannuleerd. Ook dat is zeer goed afgehandeld. Nog dank daarvoor. Dus tot volgend jaar.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    9

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.