Brandnertal Chalet Matin reviews

6,0
- 1 reviews
 • Algemene indruk
  6,0
 • Ligging
  3,0
 • Service
  1,0
 • Eten
  1,0
 • Bungalows
  7,0
 • Kindvriendelijk
  7,0
 • Prijs/kwaliteit
  8,0

Boek Brandnertal Chalet Matin direct bij Landal Greenparks:

Beoordelingen voor Brandnertal Chalet Matin

Heeft u Brandnertal Chalet Matin bezocht? Plaats dan uw beoordeling. Op deze wijze helpt u andere bezoekers bij het kiezen van een geschikt vakantiepark.

Ervaringen van onze bezoekers
6
Bernadette en John Sanders

22 oktober 2017

Gebruiker geverifieerd

Beoordeling

Als toelichting op de ligging: Op deze locatie zit Landal Brandnertal (hoog op de berg, met zwembad en faciliteiten), maar in het dal zit Landal Matin (zonder faciliteiten en voor rustzoekers) Wij gingen af op het woord ‘rustzoekers’….., wij hadden beter op de berg kunnen zitten. Dat park is inderdaad prachtig. Op de website van Landal staan deze chalets (Matin zonder faciliteiten van een park) aangegeven voor de rustzoeker. Opmerkelijk is het dan wel dat op een paar meter afstand een idyllisch kerkje staat. Prachtig! Tot op zondagmorgen om 7 uur en om 8 uur , 40 keer de torenklok slaat, nog harder dan je wekker! Om half 9 wordt het nog met andere bellen aangevuld….Dit gebeurt elke ochtend….niet zacht!!! ramen dicht helpt niet. Daarbij is rustig in bad liggen ook geen optie aangezien er aan elke lamp in de badkamer een afzuiginstallatie gekoppeld zit met een geluid dat je wegjaagt uit de badkamer. Prachtig appartement verder, beslist! Maar je wordt knetter van die klokken. Uitslapen in de herfstvakantie is er niet bij. Wel als je op de hoge locatie zit (hebben wij een aantal jaren eerder gedaan). Het appartement is modern, maar qua klimaat erg warm. De kachel blijft branden ook als je hem uitzet. Ramen open bij het slapen is al helelmaal geen optie met die kerkklok, hoewel hij net zo hard klinkt bij ramen dicht. Na een paar dagen wil je de kerkklok saboteren….
De omgeving is werkelijk prachtig! Maar wij zouden NOOIT meer teruggaan naar deze locatie. Het verbaast mij dan ook niet dat het in de herfstvakantie zo goed als leeg staat op deze locatie (Matin) Boven op de berg (Landal Brandnertal) zit wel vol. Dit zegt ook genoeg. Ga als rustzoeker NIET hier naar toe!

Service: De receptie is op bepaalde tijden / dagen open. Was bij ons bij aankomst gesloten. Wij moesten met een code naar binnen. Broodbestellen kon op de berg bij Landal Brandnertal, Na een lange reis van ruim 10 uur kwamen wij om 1 minuut over vijf met onze broodbestelling aan op de recepetie van Brandnertal. De deuren waren gesloten, ze sluiten om 5 uur. Drie jonge mensen achter de balie (Nederlands) maakten gebaren van gesloten. Na kloppen deed men uiteindelijk met tegenzin open en zei nogmaals, wij zijn gelsoten. Wij gaven aan net aangekomen te zijn na een lange reis en wilden de broodbestelling afgeven. Dat kon niet. Dat mocht de volgende dag. De winkel zit ook in de receptie. Deze is overigens op zondag gesloten. Het was verre van gastvrij.

 • Algemene indruk
  6
 • Ligging
  3
 • Service
  1
 • Prijs/kwaliteit
  8
 • Eten
  1
 • Bungalow
  7
 • Kindvriendelijk
  7

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.