Bungalowpark Lanka

Als u op zoek bent naar een bungalowpark waar u eventjes kunt ontsnappen aan alle drukte en hectiek van alledag, dan kunnen we bungalowpark Lanka aanraden. Hier geen grootschalig vermaak, maar op dit kleinschalig bungalowpark, heerst rust, ruimte en stilte.

  • HET PARK IS NIET BOEKBAAR
  • Boek een Finse blokhut met authentieke Finse sauna
  • Bungalows met veel privacy vanwege veel groen rondom

Vind de beste prijs voor: Bungalowpark Lanka

Bungalowpark Lanka

Bungalowpark Lanka is een kleinschalig bungalowpark, aan de rand van natuurgebied ‘Drentse Dwingelderveld’. Rustzoekers en natuurliefhebbers zijn hier aan het juiste adres! U kunt uren dwalen door de bossen en heidevelden, er is zelfs een Nachtwandelroute. U bent in Drenthe, dus mag een bezoekje aan het grote hunebed in Havelte niet ontbreken. Meer historie vindt u in het museumdorp Orvelte. Eventjes genoeg van rust en cultuur? Ook Assen ligt op slechts 20 autominuten.

Wat is er te doen op bungalowpark Lanka?

Als u op zoek bent naar een bungalowpark waar u eventjes kunt ontsnappen aan alle drukte en hectiek van alledag, dan kunnen we bungalowpark Lanka aanraden. Hier geen grootschalig vermaak, maar op dit knus en kleinschalig bungalowpark, heerst rust, ruimte en stilte. Heerlijk! Om uw spelende kinderen hoeft u zich geen zorgen te maken, bungalowpark Lanka is autovrij en hierdoor een veilige speelplek voor kinderen.

Het natuurgebied ‘Drentse Dwingelderveld’ ligt op slechts 5 wandelminuten, ideaal dus voor wandelaars- en natuurliefhebbers. Na een lange wandeling kunt u uw spieren tot rust laten komen in de privé-sauna. Springt u liever op de fiets? Bungalowpark Lanka biedt ook fiets en e-bike verhuur aan. Vraag naar de mogelijkheden, fietsroutes en tips.

Er is op bungalowpark Lanka geen eetgelegenheid. Maar op slechts 300 meter ligt restaurant ’t Olde Posthuus. Hier kunt u terecht voor een lunch en diner. Maar ook voor een kop koffie met wat lekkers bent u welkom. U verblijft in vrijstaande bungalows, die compleet zijn ingericht en gelegen zijn in het groen. Zoekt u een bijzondere bungalow dan kunt u ook het ‘Arthouse’ boeken. Bedacht door een kunstenaar en uitgewerkt door een architect.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Prive-Sauna

Horeca

  • Boodschappenservice

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Speeltuin
  • Bolderkar-/skelterverhuur
  • Fiets-/kinderfietsverhuur

Plattegrond Bungalowpark Lanka

Bekijk hier de plattegrond van de Bungalowpark Lanka (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Bungalowpark Lanka

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.