De Katjeskelder reviews

7,5
- 65 reviews
  • Algemene indruk
    7,5
  • Ligging
    7,9
  • Service
    7,5
  • Eten
    7,0
  • Bungalows
    7,6
  • Kindvriendelijk
    7,9
  • Prijs/kwaliteit
    7,4

Boek De Katjeskelder direct bij Roompot:

Beoordelingen voor De Katjeskelder

Heeft u De Katjeskelder bezocht? Plaats dan uw beoordeling. Op deze wijze helpt u andere bezoekers bij het kiezen van een geschikt vakantiepark.

Ervaringen van onze bezoekers
8
Gert Groenhuizen
Met oudere kinderen
10 september 2020
Beoordeling

Gezellig park met zwembad. Fijne ruime huisjes in het groen. Gunstig gelegen om uitstapjes te maken naar bijv. Breda en Tilburg. Bosrijk voor een mooie wandeling of fietstocht.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    8
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
9
Claudia Dekker
Met oudere kinderen
7 september 2020
Beoordeling

Heel gezellig park. Zowel voor jonge als oudere kinderen.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    7
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    9
9
Jane
Met partner
26 juli 2020
Beoordeling

Geweldig mooi park met prachtige luxe huisjes. Ook buiten wordt alles prima bijgehouden. Super aardig personeel. Er is veel voor onze (klein) kinderen te doen. Wij zijn hier nu 2x geweest en zeker niet voor de laatste keer.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    9
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
9
Nicole moonen
Met jonge kinderen
12 juli 2020
Beoordeling

Zeer geschikt voor jonge kinderen. Leuke omgeving.
Dit park is een aanrader met kleine kids.
Zeer vriendelijk personeel en alles netjes op het park.
Wij komen zeker terug, zijn al 4 keer daar geweest.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    8
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    10
8
Deborah Verspoor
jonge_kinderen
8 april 2019
Beoordeling

Samen met mijn moeder en kinderen een heerlijke midweek gehad op Katjeskelder. Met een Efteling arrangement en de kinderen hebben heerlijk genoten van het park. Speeltuin en zwembad waren de favorieten, wij gaan snel weer terug.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    8
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    10
10
Grietje Mencke
jonge_kinderen
10 maart 2019
Beoordeling

Supermooie huisjes. Wij hadden een zespersoonshuisje met drie slaapkamers en drie badkamers. Vlakbij de Beekse Bergen. Wij hebben genoten en komen graag terug.

  • Algemene indruk
    10
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    10
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    10
8
Carla de jong
jonge_kinderen
24 juli 2018
Beoordeling

Leuk park, huis was wel gedateerd, ligging prima en veel speelmogelijkheden voor de kleinkinderen. Mooi zwembad en vlakbij bossen, personeel aardig, vriendelijk en eten in restaurant prima.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    7
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    7
  • Kindvriendelijk
    8
6
Jac
Met oudere kinderen
5 januari 2018
Beoordeling

Wij vonden de huisjes, zeker als je kijkt naar de prijs, prima. Zwembad is niet uitgebreid, maar ok. Wat voor ons wel een vreemde ervaring was dat een deel van de huisjes verhuurt is aan Poolse werknemers. Dat is logisch als je een vaste bron van inkomsten wil hebben, maar geeft, ondanks dat zij beetje afgeschermd waren van de rest een hele vreemde sfeer in het park. Geen kip in het restaurant of cafe, waar je bij andere parken een gezellige drukte hebt, zaten we alleen in het cafe iets te drinken. Heel gek. Zwembad rustig maar netjes, omgeving prachtig, maar de helft van de camping verhuurd, het motiveert niet om hier nogmaals te boeken. Eerder bij Roompot geweest, beetje hetzelfde idee qua park, alhoewel de omgeving daar minder indrukwekkend was, gaan we daar toch liever nog een keer naartoe. Ik weet niet of dit het hele jaar door is, maar voor het boeken zou ik dit wel checken.

  • Algemene indruk
    6
  • Ligging
    7
  • Service
    6
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    5
  • Bungalow
    6
  • Kindvriendelijk
    6
9
Ryckebusch
jonge_kinderen
27 november 2017
Beoordeling

We waren een familie van 21 personen met kinderen van 3 tot 17 jaar er was voor iedereen wel wat te beleven. We konden er op uit met de ganse familie op de fiets. We hebben ook genoten van een gourmetarrangement, daar zat alles overvloedig in, het was af.
We gaan zekers er nog eens op uit met de Roompot, dikke duim?

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    10
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    10

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.