Vakantiepark De Kuilart

Vakantiepark De Kuilart ligt direct aan het water ‘De Kuilart’ en vaart u zo de Friese wateren op. Ideaal voor watersporters! Het is zelfs mogelijk zeil- en surflessen te nemen. Lekker is ook een duik in het binnenzwembad of ontspan in de sauna.

 • Waterrijk park met jachthaven, bootverhuur en zeillessen
 • Mooi binnenzwembad met kinderbad en waterattracties
 • Bowlen, tennissen, fietsverhuur en piratenschip met kabelbaan

Vind de beste prijs voor: Vakantiepark De Kuilart

Vakantiepark De Kuilart

Vakantiepark De Kuilart is ‘the place to be’ om het mooie Friesland te verkennen. Het vakantiepark ligt in Zuidwest-Friesland in Koudum direct aan het water ‘De Kuilart’ en vaart u zo de grote wateren op als ‘De Holken’ en ‘Morra’. Vooral watersporters beleven hier een top vakantie! Houdt u meer van wandelen en fietsen, dan zit u hier ook goed en kunt u de nabijgelegen Gaasterlandse bossen verkennen. Bezoek ook de ‘Friese elf steden’, zoals Sloten, Stavoren en Hindelopen.

Wat is er te doen op vakantiepark De Kuilart?

Vakantiepark De Kuilart is perfect voor waterliefhebbers! Zo is er een binnenzwembad met glijbaan, een borrelbank en een kleuterbad. Bij mooi weer kunt u ook zwemmen in het open water, van de Friese wateren. Daarnaast beschikt vakantiepark De Kuilart over een jachthaven waar u zo de Friese wateren op vaart. U kunt zelf uw boot meebrengen, maar u kunt ook een boot huren. Een sloep, een visboot of een Valk, keuze is er voldoende! Het is bovendien ook mogelijk om zeil- en surflessen nemen. Vraag erna bij de receptie!

Naast veel waterplezier is er ook speelpret. Supergaaf is de uitdagende klimpiramide, het piratenspeelschip, is er een kabelbaan en skateramp. Sportief een balletje trappen, dat kan in de pannakooi, op het voetbalveld en tennisbaan. Daag uw kinderen ook uit op de bowlingbaan. Wilt u na alle activiteiten heerlijk tot uzelf komen, trek u dan terug in het ‘It Skippershûs’. Hier vindt u een sauna, Turks stoombad en een solarium. Terwijl u tot rust komt, kunnen kinderen meedoen met het animatieteam dat in bijna alle schoolvakanties leuke activiteiten organiseert.

In het ‘It Skippershûs’ treft u eveneens een restaurant, waar het heerlijk dineren is met de hele familie. Nog even naborrelen? Dan moet u in de Schippersbar zijn waar in de zomermaanden live muziek is. Vakantiepark De Kuilart beschikt daarbij over een uitgebreid aanbod aan accommodaties; van budgetbungalows en comfort bungalows tot luxe wellness bungalows met whirlpool en sauna. Heerlijk! Daarnaast kunt u hier ook trekkersappartementen, stacaravans en paviljoenappartementen huren.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Binnenzwembaden met peuterbadje
 • Sauna en zonnebank

Horeca

 • Restaurant

Algemeen

 • Receptie

Sport/Spel

 • Speeltuin
 • Sportveldje
 • Pannakooi
 • Bowlingbaan
 • Watersport
 • Verhuur boten
 • Zeil- en surflessen

Plattegrond Vakantiepark De Kuilart

Bekijk hier de plattegrond van de Vakantiepark De Kuilart (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Vakantiepark De Kuilart

Bekijk hier de plattegrond van de Vakantiepark De Kuilart (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Vakantiepark De Kuilart

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.