Vakantiepark De Kuilart

Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en)

Vakantiepark De Kuilart ligt direct aan het water ‘De Kuilart’ en vaart u zo de Friese wateren op. Ideaal voor watersporters! Het is zelfs mogelijk zeil- en surflessen te nemen. Lekker is ook een duik in het binnenzwembad of ontspan in de sauna.

kuilart-g
kuilart-zwembad
kuilart-kinderen-1
kuilart-kinderen-2
kuilart-kinderen
Bootverhuur-1b
Bootverhuur-1c
Bootverhuur-1a
kuilart-d
kuilart-chalet
De-Kuilart-bungalow
De-Kuilart-chalet

Vakantiepark De Kuilart

Vakantiepark De Kuilart is ‘the place to be’ om het mooie Friesland te verkennen. Het vakantiepark ligt in Zuidwest-Friesland in Koudum direct aan het water ‘De Kuilart’ en vaart u zo de grote wateren op als ‘De Holken’ en ‘Morra’. Vooral watersporters beleven hier een top vakantie! Houdt u meer van wandelen en fietsen, dan zit u hier ook goed en kunt u de nabijgelegen Gaasterlandse bossen verkennen. Bezoek ook de ‘Friese elf steden’, zoals Sloten, Stavoren en Hindelopen.

Wat is er te doen op vakantiepark De Kuilart?

Vakantiepark De Kuilart is perfect voor waterliefhebbers! Zo is er een binnenzwembad met glijbaan, een borrelbank en een kleuterbad. Bij mooi weer kunt u ook zwemmen in het open water, van de Friese wateren. Daarnaast beschikt vakantiepark De Kuilart over een jachthaven waar u zo de Friese wateren op vaart. U kunt zelf uw boot meebrengen, maar u kunt ook een boot huren. Een sloep, een visboot of een Valk, keuze is er voldoende! Het is bovendien ook mogelijk om zeil- en surflessen nemen. Vraag erna bij de receptie!

Naast veel waterplezier is er ook speelpret. Supergaaf is de uitdagende klimpiramide, het piratenspeelschip, is er een kabelbaan en skateramp. Sportief een balletje trappen, dat kan in de pannakooi, op het voetbalveld en tennisbaan. Daag uw kinderen ook uit op de bowlingbaan. Wilt u na alle activiteiten heerlijk tot uzelf komen, trek u dan terug in het ‘It Skippershûs’. Hier vindt u een sauna, Turks stoombad en een solarium. Terwijl u tot rust komt, kunnen kinderen meedoen met het animatieteam dat in bijna alle schoolvakanties leuke activiteiten organiseert.

In het ‘It Skippershûs’ treft u eveneens een restaurant, waar het heerlijk dineren is met de hele familie. Nog even naborrelen? Dan moet u in de Schippersbar zijn waar in de zomermaanden live muziek is. Vakantiepark De Kuilart beschikt daarbij over een uitgebreid aanbod aan accommodaties; van budgetbungalows en comfort bungalows tot luxe wellness bungalows met whirlpool en sauna. Heerlijk! Daarnaast kunt u hier ook trekkersappartementen, stacaravans en paviljoenappartementen huren.

Faciliteiten

Zwemmen/Ontspanning

 • Binnenzwembaden met peuterbadje
 • Sauna en zonnebank

Horeca

 • Restaurant

Algemeen

 • Receptie

Sport/Spel

 • Speeltuin
 • Sportveldje
 • Pannakooi
 • Bowlingbaan
 • Watersport
 • Verhuur boten
 • Zeil- en surflessen

Bungalowparken nabij Vakantiepark De Kuilart

Beach Resort Makkum

Het IJsselmeer is een heerlijke vakantie locatie! Fietsen, wandelen, watersporten, alles kan! Kinderen kunnen zwemmen, terwijl u geniet op het zandstrand.

Lees meer
Landgoed Eysinga State

Friesland is een provincie voor natuur- en waterliefhebbers. Trek er op uit; fiets de complete Elfstedentocht of verken de Friese wateren per boot of in een kano.

Lees meer
RCN de Potten

Watersportliefhebbers zijn hier aan het juiste adres! U verblijft namelijk direct aan het Sneekermeer in een bungalow met aanlegsteiger.

Lees meer
Waterpark Terkaple

Waterpark Terkaple is hèt perfecte vakantieadres voor waterliefhebbers! Thuiskomen doet u in de luxe waterwoningen met een eigen aanlegsteiger.

Lees meer
Waterpark Sneekermeer

Als u een waterliefhebber bent is Waterpark Sneekermeer perfect! Alle bungalows liggen aan het water, hebben een aanlegsteiger en een vaarverbinding met het Sneekermeer.

Lees meer

Geen beoordelingen gevonden voor Vakantiepark De Kuilart

Er zijn nog geen beoordelingen ingevuld voor dit vakantiepark. U kunt de eerste zijn!

Invullen is een kleine moeite, veilig en uw gegevens worden niet gedeeld met derden of gebruikt voor reclame.