Landal Esonstad reviews

8,5
- 11 reviews
  • Algemene indruk
    8,5
  • Ligging
    8,2
  • Service
    8,1
  • Eten
    6,9
  • Bungalows
    8,5
  • Kindvriendelijk
    8,4
  • Prijs/kwaliteit
    8,4

Boek Landal Esonstad direct bij Landal Greenparks:

Beoordelingen voor Landal Esonstad

Heeft u Landal Esonstad bezocht? Plaats dan uw beoordeling. Op deze wijze helpt u andere bezoekers bij het kiezen van een geschikt vakantiepark.

Ervaringen van onze bezoekers
8
lindenberg
Met partner
4 juli 2020
Beoordeling

Wij waren er in coronatijd, was enkel een huisje voor 8 personen beschikbaar, dus we hadden alle ruimte. Vriendelijk personeel komen er graag een keer terug.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
8
hendriksen
Met oudere kinderen
9 augustus 2018
Beoordeling

Wij waren met 6 personen en 1 kind van 13jaar en het is ons prima bevallen, mooie woningen en een leuke stijl, erg netjes.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    7
  • Service
    7
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    7
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
10
jolanda grootjen

28 mei 2017
Beoordeling

wij hebben super genoten daar met de kinderen, echt een aanrader voor gezinnen. We mochten met mijn zus mee en haar gezin heeft echt een super tijd gehad. Dikke pluim voor de mensen, ook van het animatie team

  • Algemene indruk
    10
  • Ligging
    10
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    10
8
Jolanda

18 maart 2017
Beoordeling

Zo leuk, het lijkt of je gewoon in een vestingstadje bent. Mooie huisje en voor kinderen erg veel te doen.
Netjes schoon op het hele park.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    9
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    7
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    9
8
Maite

4 maart 2017
Beoordeling

Veel en leuke activiteiten voor de kinderen. De Bollo club is super.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    7
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    7
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    9
8
Baike Meems

7 februari 2017
Beoordeling

Zo’n mooie stad vind je nergens. Dat is echt Landal. Bij Landal is het altijd weer verrassend goed.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    7
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
8
Marcella de Groot

25 januari 2017
Beoordeling

Zeer leuk park, goede en gezellige huisjes. Het is net een dorpje, erg knus.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
9
Wendy

16 januari 2017
Beoordeling

Zeer mooi park met mooie huizen en het lijkt een dorp op zich! Heerlijk daar aan de dijk! Mooi schoon, mooie natuur. Een plek om echt uit te waaien en voor ieder wat wils.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    11
  • Kindvriendelijk
    8
8


10 augustus 2012
Beoordeling

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    7
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    7

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.