Ferienresort Bad Bentheim reviews

8,5
- 10 reviews
  • Algemene indruk
    8,5
  • Ligging
    8,4
  • Service
    8,5
  • Eten
    7,6
  • Bungalows
    8,7
  • Kindvriendelijk
    8,9
  • Prijs/kwaliteit
    8,4

Boek Ferienresort Bad Bentheim direct bij Roompot:

Beoordelingen voor Ferienresort Bad Bentheim

Heeft u Ferienresort Bad Bentheim bezocht? Plaats dan uw beoordeling. Op deze wijze helpt u andere bezoekers bij het kiezen van een geschikt vakantiepark.

Ervaringen van onze bezoekers
8
Mariella Vervoort
Met oudere kinderen
31 augustus 2020

Gebruiker geverifieerd
(deelname winactie)

Beoordeling

Een heerlijk weekend gehad in een prachtig huisje met een sauna. Park is mooi en ruim opgezet en van alle gemakken voorzien. Heerlijk gezwommen, potje minigolf gedaan en de omgeving per fiets ontdekt. De sauna in het huisje is echt een bonus om je dag af te sluiten.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    9
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    7
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    9
9
Michelle Wurtz
Met jonge kinderen
2 augustus 2020

Gebruiker geverifieerd
(deelname winactie)

Beoordeling

We hebben een heerlijke vakantie gehad in Ferienresort Bad Bentheim. Er is een prachtig natuurzwembad, direct naast het park, met kraakhelder water. Ook is er een mooi binnenzwembad. De coronaregels worden goed en consequent nageleefd. Denk daarbij aan de 1,5m afstand en mondkapjes dragen in gebouwen. Leuke speeltuinen op het park, maar ook in Bad Bentheim zelf, is in het Schlosspark een prachtige grote speeltuin. De kids hebben genoten van deze vakantie en willen het liefst zo snel mogelijk weer terug!

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    8
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
8
Thea van Zon
partner
3 april 2019

Gebruiker geverifieerd
(deelname winactie)

Beoordeling

Fantastische mooie huizen en park.
Hele mooie fietstochten kan je fietsen in Duitsland en naar Nederland.
Alle voorzieningen in huis waren aanwezig.
Receptie, vriendelijk en gastvrij.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    10
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    7
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    10
8
Joke
jonge kinderen
7 augustus 2018

Gebruiker geverifieerd
(deelname winactie)

Beoordeling

Wij vonden het een prachtig park, waren met 10 pers. 6 volw. 2 kinderen 8 en 6 jaar, 2 baby’s van 1 jaar.
Het huisje heeft een prachtige tuin met voldoende en mooie tuinzitjes, zelfs een bbq, wij hadden prachtig weer, eind april 2018 en hebben erg genoten van de grote tuin, we waren er een lang weekend, voelde als een mini vakantie.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
8
Brigitte ter Horst
Met jonge kinderen
4 november 2017

Gebruiker geverifieerd

Beoordeling

Prachtige villa’s, mooi groot, van alle gemakken voorzien, hier komen we graag nog eens terug.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    8
  • Bungalow
    7
  • Kindvriendelijk
    8
8
P.A. Elenbaas

29 september 2017

Gebruiker geverifieerd

Beoordeling

Hebben ons prima vermaakt

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    7
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    8
9
hh oost

16 september 2017

Gebruiker geverifieerd

Beoordeling

Het is een fijn park met goede uitgaansmogelijkheden, met daarbij de mogelijkheden om te genieten van het zwembad. De huisjes liggen rustig gelegen, zonder dat men last van de buren heeft. Men komt lekker tot rust op dit park.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    8
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    7
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    10
9
Familie van Hofwegen

13 september 2017

Gebruiker geverifieerd
(deelname winactie)

Beoordeling

Wij genieten elke keer opnieuw van deze locatie, een park dat rust en vriendelijkheid uitstraalt. Zo gaan wij met onze kinderen en kleinkinderen al jaren naar dit park om te genieten met elkaar, zij genieten met ons mee. Alles is er aanwezig voor een goed en fijn uitje met zijn allen, van alle leeftijdsgroepen, van jong tot oud.
Zowel in de zomer als winter een heerlijk vakantie park om er even tussenuit te zijn. Wij verheugen ons alweer op onze familie weekendjes/uitjes.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    8
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
8
Paula

26 mei 2017

Gebruiker geverifieerd

Beoordeling

We hebben hier een heerlijke week gehad. Er was een probleem met de TV verbinding en de WiFi. We mochten over huizen naar een andere bungalow! En dat was superfijn.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    7
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
10
Winkel

27 november 2013

Gebruiker geverifieerd
(deelname winactie)

Beoordeling
  • Algemene indruk
    10
  • Ligging
    7
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    9
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    10

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.