Hof Domburg reviews

8,1
- 20 reviews
  • Algemene indruk
    8,1
  • Ligging
    8,9
  • Service
    7,9
  • Eten
    7,6
  • Bungalows
    7,4
  • Kindvriendelijk
    8,5
  • Prijs/kwaliteit
    7,8

Boek Hof Domburg direct bij Roompot:

Beoordelingen voor Hof Domburg

Heeft u Hof Domburg bezocht? Plaats dan uw beoordeling. Op deze wijze helpt u andere bezoekers bij het kiezen van een geschikt vakantiepark.

Ervaringen van onze bezoekers
9
martin van hooijdonk
Met jonge kinderen
11 september 2020
Beoordeling

Leuke animatie.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    10
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    9
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    10
8
Kim wierts
Met jonge kinderen
23 augustus 2020
Beoordeling

We zijn in mei bij Hof Domburg geweest, dit was het eerste weekend dat ze weer gedeeltelijk open mochten i.v.m. corona. Alles was prima geregeld qua hygiëne. Het zwembad was gesloten, dit was jammer maar vooraf bekend. Het zwembad ging op onze vertrekdag open dus toen nog eventjes geweest met de kids en we hadden toen een privézwembad die dag.

 

Het enig minpunt waren de stapelbedden in het chalet, deze hadden geen bedhekjes en onze zoon is hier uitgevallen en heel ongelukkig terecht gekomen (met zijn gezicht op de rand van het bed wat er dwars onder staat). We hebben dit bij Roompot gemeld en ze zouden gaan zorgen voor bedhekjes. Ik ben dan ook heel benieuwd of dit inmiddels gebeurd is.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    9
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    8
  • Bungalow
    4
  • Kindvriendelijk
    8
9
alexandra seltonrijch- vd kemp
Met partner
21 augustus 2020
Beoordeling

We hebben genoten. Alles was netjes verzorgt en alle voorzieningen zijn redelijk centraal gelegen.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    9
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
8
Henk de Wert
Met jonge kinderen
4 juli 2020
Beoordeling

Geweldig park met fijn zwembad, uitgebreide supermarkt en goed restaurant. Dicht bij zee en behulpzaam personeel.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    9
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    9
8
Monique Verhagen
partner
25 november 2017
Beoordeling

Heerlijk park , dicht bij het strand. Het zou fijn zijn als de kosten voor de schoonmaak bij de prijs is inbegrepen .

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    9
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    6
  • Bungalow
    7
  • Kindvriendelijk
    7
8
Ingrid Staquet
jonge_kinderen
1 november 2017
Beoordeling

Wij hebben ons prima geamuseerd.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    9
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    7
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
7
Th.F.Hennevelt.
partner
28 oktober 2017
Beoordeling

Wij komen er heel graag, nu met de nieuwe spullen helemaal goed.

  • Algemene indruk
    7
  • Ligging
    7
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    7
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    7
10
Hans en Lieke

21 september 2017
Beoordeling

Super park, mooi zwembad, super lokatie

  • Algemene indruk
    10
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    8
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    10
8
M.Kiewied

20 september 2017
Beoordeling

We hebben 3 weken op de camping gestaan van Hof van Domburg. Dit was super genieten met ons gezin met 3 kinderen van 6, 8 en 12 jaar. Nette caming, met schone wasgebouwen. leuke speeltuinen en een super enthousiast animatie team. Overdag & avond genoeg vertier. Maar op tijd valt de rust over de camping. Je kunt lekker eten op de camping, verrassende ruime keuze op de kaart. Het strand is op loopafstand (ca. 10 min) goed te doen met de kinderen. Prachtig looppad door de duinen heen. Maar er staat ook een mooi zwembad, de kinderen waren er niet uit te halen. Vanaf de camping kan je vele kanten op om leuke steden te bekijken. Een aanrader voor je vakantie

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    11
  • Kindvriendelijk
    8

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.