Landal Kaap West

Eenmaal aangekomen op Landal Kaap West, ervaart u het heerlijke ontspannen eilandgevoel. Overal ruikt u de frisse zeelucht en de zee en de duinen zijn altijd heel dichtbij! Lekker rustig aan of spring op de fiets, wandelen en ook watersporters kunnen hun hart ophalen. 

  • Gelegen in het gezellige West-Terschelling
  • Eindeloos wandelen en fietsen
  • Rust, ruimte en frisse zeelucht

Boek Landal Kaap West direct bij Landal Greenparks:

Landal Kaap West

Op zoek naar rust, natuur en frisse zeelucht, reserveer dan een verblijf op Landal Kaap West. Want Landal Kaap West ligt op het autoluwe Waddeneiland Terschelling. Zodra u in Harlingen de boot op stapt, begint uw vakantie. Geniet van het oneindige uitzicht over zee, de frisse zeelucht en de meeuwen, die rondom de boot vliegen. Na een tocht van zo’n twee uur, vaart u de haven van Terschelling in. Wandel door het gezellige centrum van West-Terschelling, dwaal door de duinen en wie weet spot u wel een zeehondje.

Wat is er te doen op Landal Kaap West?

Landal Kaap West is een kleinschalig vakantiepark waar rust en genieten van al het moois dat Terschelling te bieden heeft voorop staat. Voorzieningen zijn er niet, wat de rust ten goede komt! Maar verveling is uitgesloten, want Terschelling heeft tal van bijzondere bezienswaardigheden. Direct als u uw voordeur uitstapt, wandelt u het gezellige centrum van West-Terschelling binnen. Pik een terrasje, bezoek het Zeeliedenmonument en geniet hier van het uitzicht over zee, maak een zeehondentocht en wandel naar de karakteristieke vuurtoren Bandaris.

Maar de aller-fijnste bezienswaardigheid is natuurlijk de zee en het strand, die over heel Terschelling, waar u ook bent overal heel dichtbij is. Luieren bij mooi weer, maak een strandwandeling en ga schelpen zoeken. Fietst u graag, ook dan is Terschelling een heerlijk eiland. Het fietsnetwerk van Terschelling is ruim 70 kilometer en kunt u over de hele lengte van het Waddeneiland fietsen. Fietsen door de duinen, langs het wad en vergeet zeker niet om te genieten van de bijzondere vergezichten over zee.

Landal Kaap West heeft geen parkrestaurant, maar dat is geen probleem, want in West-Terschelling zijn tal van fijne eetgelegenheden, waar u zeker een van de regionale specialiteiten moet proeven. Natuurlijk kunt u ook zelf koken in uw smaakvol ingericht appartement. Er zijn zelfs luxe appartementen met een sauna boekbaar. Kortom, Landal Kaap West is perfect als uitvalsbasis om Terschelling te ontdekken.

Goed om te weten: Vanaf 1 september 2021 kunt u voor Landal Kaap West een verblijf boeken voor aankomsten vanaf 31 januari 2022.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

  • Niet aanwezig

Horeca

  • Niet aanwezig

Algemeen

  • Receptie

Sport/Spel

  • Fietsverhuur via Zeelen Rijwielverhuur

Plattegrond Landal Kaap West

Bekijk hier de plattegrond van de Landal Kaap West (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Landal Kaap West

Bekijk hier de plattegrond van de Landal Kaap West (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Landal Kaap West

Aanbiedingen

Landal: Geniet samen van de voorjaarsvakantie

Ga er samen op uit en beleef de natuur tijdens de voorjaarsvakantie, want alle Landal parken liggen op de mooiste plekjes en is er volop…

Naar aanbieding

Vier uw zomervakantie bij Landal

Waar u deze zomer ook naar toe gaat, geniet van de natuur en het lekkere weer. Boek nu uw zomervakantie en u bent verzekert van…

Naar aanbieding

Tip! Altijd flexibel boeken bij Landal GreenParks

Bij Landal proberen ze het u zo makkelijk en flexibel mogelijk te maken. Zeker in deze tijd! Daarom biedt Landal u de mogelijkheid om, gratis…

Naar aanbieding

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.