Kustpark Egmond aan Zee reviews

8,3
- 12 reviews
  • Algemene indruk
    8,3
  • Ligging
    8,8
  • Service
    8,3
  • Eten
    7,1
  • Bungalows
    8,1
  • Kindvriendelijk
    8,0
  • Prijs/kwaliteit
    8,3

Boek Kustpark Egmond aan Zee direct bij Roompot:

Beoordelingen voor Kustpark Egmond aan Zee

Heeft u Kustpark Egmond aan Zee bezocht? Plaats dan uw beoordeling. Op deze wijze helpt u andere bezoekers bij het kiezen van een geschikt vakantiepark.

Ervaringen van onze bezoekers
8
Ineke Trompert
Met jonge kinderen
20 juli 2020
Beoordeling

Met mijn kleinzoon een week geweest. Het was super gezellig.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    9
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    7
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
8
Erica
Met jonge kinderen
27 juni 2020
Beoordeling

Fijn park, lekker dichtbij zee. Helaas vinden meer mensen dat, want het is nu volgeboekt.
Het was alleen jammer dat je soms een kwartier moest wachten, voordat je weer verder mocht zwemmen omdat het zwembad voor een andere doelgroep was (waar wij ook wel weer bij aan konden sluiten). Maar toen wij er waren, was het niet zo heel warm en dan is een kwartier wachten in je natte zwemkleding een beetje koud. Maar we zouden hier graag weer heengaan!
Het fijne van Roompot is dat ze in verhouding met andere parken goedkoper zijn, dat je zelf beddengoed mee mag nemen en de schoonmaakkosten uit kunt sparen door het zelf te doen.
Wij zijn al heel wat keren op een Roompot park geweest en ze doen nooit moeilijk of je wel goed genoeg hebt schoongemaakt en je borg heb je altijd binnen 1 of 2 weken terug . Super! Dat geeft vertrouwen om de volgende keer weer bij Roompot te boeken!

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    9
  • Service
    7
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    7
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    7
9
j lampers
partner
6 maart 2019
Beoordeling

Wij zijn al verschillende keren bij Kustpark Egmond aan Zee geweest. We hadden het steeds reuze naar onze zin, schoon en alles oke.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    9
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
9
Willy Rens
partner
8 juli 2018
Beoordeling

Niets dan lof, fijne chalets, al vele jaren geweest en hoop nog vaak te komen.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
8
Ton Senhorst
partner
25 oktober 2017
Beoordeling

Prima park, mooi gelegen vlak bij het strand. Leuke plaatsjes in de omgeving.Aanrader, zijn er nu al 2 keer geweest, blijft leuk.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
8
Mariska Visschers-Werkhoven

17 oktober 2017
Beoordeling

Al heel vaak geweest! Superligging.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    9
  • Service
    7
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    7
  • Bungalow
    7
  • Kindvriendelijk
    7
9
Ans

11 oktober 2017
Beoordeling

Heerlijk in de Duinen, de Nollen en lopend ben je zo bij de zee, fietsen door de duinen, een heel gezellig dorp met alle winkels, zowel zomers als winters prima toeven!

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    9
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
8
mw. Y.J.R. Glissenaar

5 september 2017
Beoordeling

Vorig jaar met onze zoon en schoondochter en 2 kleinkinderen op vakantie geweest. Een midweek was geweldig! Zelfs een vos kwam om een hoekje kijken, hebben genoten van de mooie zee!!!!

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    7
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    7
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
8
J de Roos

20 april 2015
Beoordeling

leuke midweek gehad met veel rust en in een leuke chalet

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.