Landal Winterberg reviews

8,3
- 9 reviews
  • Algemene indruk
    8,3
  • Ligging
    7,2
  • Service
    8,0
  • Eten
    7,7
  • Bungalows
    8,8
  • Kindvriendelijk
    8,6
  • Prijs/kwaliteit
    8,3

Boek Landal Winterberg direct bij Landal Greenparks:

Beoordelingen voor Landal Winterberg

Heeft u Landal Winterberg bezocht? Plaats dan uw beoordeling. Op deze wijze helpt u andere bezoekers bij het kiezen van een geschikt vakantiepark.

Ervaringen van onze bezoekers
10
Danielle kroese

12 maart 2019
Beoordeling

Dit park is echt een aanrader

  • Algemene indruk
    10
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    9
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    10
8
Sandra Moreau

13 maart 2017
Beoordeling

Het park en de huisjes op zich waren best oké, maar de faciliteiten waren minder in vergelijking met parken die we al bezocht hadden. Het restaurant was niet de beste kwaliteit eten. Maar het moet gezegd: de ontvangst is zoals steeds geweldig!

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    9
  • Service
    5
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    4
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
8
anna ter stege

11 februari 2014
Beoordeling

geweldige ligging keurige huisjes en een super schoon park dichtbij het mooie plaatsje winterberg
en het personeel is geweldig behulpzaam in 1 woord boeken lieve mensen

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    10
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
8
Wendy Brinkman

31 december 2013
Beoordeling

Weekendje weg geweest.Een mooi park in een hele mooie omgeving prima vermaakt.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
10
c.bremer

19 november 2013
Beoordeling

Een prachtig gelegen park met een adembenemend uitzicht.
in een leuke vakantie plaats. met mooie huisjes waar je de openhaard graag aandoet al is het al warm puur voor de gezelligheid

  • Algemene indruk
    10
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    10
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    10
9
Chantal

17 november 2013
Beoordeling

Fijn familiepark, aan skipiste. Midden in de natuur. Huisjes zijn goed verzorgd. Prettig restaurant op het park. Er is ook een winkel waar je ’s ochtends verse broodjes kunt halen. Animatie is ook leuk voor de wat ouderen kinderen. Sneeuw is niet altijd zeker, maar het altijd gezellig in Winterberg.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    9
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
9


19 april 2012
Beoordeling

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    0
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    8
6


8 januari 2012
Beoordeling

  • Algemene indruk
    6
  • Ligging
    0
  • Service
    6
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    7
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    7
7
H. Huijboom

3 maart 2011
Beoordeling

Wij hebben van de skivakantie genoten en daarbij verbleven wij in dit park. Het park is nog in aanbouw en daarom nog (lang) niet af. Als er geen sneeuw ligt is het hele park nog bruin en modderig. We hebben er maar niet te lang bij stil gestaan. Neem gewoon goede sneeuwlaarzen mee. Het centrale gebouw heeft goede faciliteiten; eigenlijk alles wat je ter plekke nodig hebt. Wij gingen direct na het skieen met de kinderen even het zwembad in wat een feest is met uitzicht op de skipiste! De organisatie van de verhuur van ski’s en skilessen voor kinderen liet nog te wensen over (lange wachttijden). Ik raad u aan om direct bij aankomst naar skischool Winterberg te rijden, dat is 5 minuten, en daar les te nemen en ski’s te huren. De skischool daar ligt ook in de zon (in tegenstelling tot de skischool onderaan de poppenberg bij Landal). Kijk op de kaart naar Kinderland. Huisjes zijn prima in orde. Alles wat je nodig hebt is er.

  • Algemene indruk
    7
  • Ligging
    9
  • Service
    7
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    6
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    9

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.