Landgoed ’t Loo reviews

8,7
- 15 reviews
  • Algemene indruk
    8,7
  • Ligging
    8,7
  • Service
    8,3
  • Eten
    7,1
  • Bungalows
    8,5
  • Kindvriendelijk
    8,8
  • Prijs/kwaliteit
    8,9

Boek Landgoed ’t Loo direct bij Landal Greenparks:

Beoordelingen voor Landgoed ’t Loo

Heeft u Landgoed ’t Loo bezocht? Plaats dan uw beoordeling. Op deze wijze helpt u andere bezoekers bij het kiezen van een geschikt vakantiepark.

Ervaringen van onze bezoekers
8
elles

27 december 2014
Beoordeling

Ondanks enkele kleine gebreken superservice met snelle oplossing! Leuk voor de kinderen.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    9
9
A. Meziani

20 december 2014
Beoordeling

Voor een familie uitje of even ertussenuit is dit vakantiepark uitstekend om te ontspannen en tot rust te komen. Zowel wij als de kinderen hebben ons prima vermaakt tijdens ons verblijf. De omgeving en service zijn uitstekend.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    10
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    8
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    10
10
Anja Pankras

30 januari 2014
Beoordeling

leuk vakantiepark met gezellig personeel ,alleen erg jammer dat er geen subtropisch zwembad is. Het bad wat er nu is is eigenlijk voor onze kinderen effies te simpel. Ook hebben we daar onze vakantievriend Johan Wolff ontmoet. Hij is daar bij het Loo kind aan huis en voelt zich daar ook thuis. Ook een huisje met sauna ,zonnebank alles erop en er aan. Dit raden we iedereen aan !

  • Algemene indruk
    10
  • Ligging
    10
  • Service
    10
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    10
  • Bungalow
    10
  • Kindvriendelijk
    10
8
Christian van Beusekom

23 januari 2014
Beoordeling

Leuk vakantiepark, als je gevoelig bent voor geluid kan de snelweg die vlakbij ligt een nadeel zijn.
Voor kinderen worden er erg leuke activiteiten georganiseerd, zo kun je er koekjes bakken, vingerverven, etc.
De huisjes zijn erg mooi ingericht, een mooie nieuwe strakke stijl.
De omgeving vind ik zelf beduidend minder om te wandelen in vergelijking met andere parken van landal.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    7
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    10
  • Eten
    9
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    9
9
g mouw

17 januari 2014
Beoordeling

prachtig park mooie omgeving

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    9
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
9
Annet Kamphuis

6 december 2013
Beoordeling

Het is al even weer geleden dat wij geweest zijn maar was toen Top!

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    9
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    9
8
Zilla Maas

1 december 2013
Beoordeling

Heel mooi en rustig park. Vooral de huisjes aan het meer zijn geweldig met prachtig uitzicht. Medewerkers zijn heel behulpzaam en zorgen dat je een fijne vakantie hebt. Er is genoeg te doen voor de kinderen, en je kunt heerlijk wandelen in de omgeving.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    8
  • Bungalow
    7
  • Kindvriendelijk
    8
9
vander cruyssen wouter

30 november 2013
Beoordeling

zeer ruim huisje.alles was in het huis aanwezig wat je nodig hebt.het huis lag er bij aankomst piekfijn uit.dat is zeker een pluim voor het onderhoudsteam. Zeer verzorgd park waar je met de kinderen niet zult vervelen.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    8
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    9
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    9
8


23 juni 2012
Beoordeling

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    7
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.