Vakantiepark Legoland

Kom naar LEGOLAND® Duitsland. Kijk u ogen uit in dit fascinerende attractiepark en laat u inspireren door de supergave bouwwerken van LEGO. Na een actief dagje gaat u heerlijk slapen in een LEGO-huisje met een typische kleurrijke LEGO-look.

 • Uw vakantiehuisje ligt direct naast het attractiepark Legoland
 • Het hotel is geheel vorm gegeven in de kleurrijke LEGO stijl
 • Met onder meer speeltuinen, driewielerbanen en bowlingbanen

Vind de beste prijs voor: Vakantiepark Legoland

Vakantiepark Legoland

Vakantiepark Legoland staat helemaal in het teken van dit bekende speelgoed. Het park ligt in de Duitse deelstaat Beieren in het plaatsje Günzburg, tussen Stuttgart en München. Hier beleeft u dagenlang plezier. Heeft u toch nog zin en tijd om de omgeving te verkennen? Maak dan mooie wandelingen en fietstochten door de natuur van Beieren. Ontdek de mooie kastelen in de omgeving of bezoek het stadje Ulm, de geboorteplaats van Albert Einstein.

Wat is er te doen op vakantiepark Legoland?

Vakantiepark Legoland is een uniek vakantiepark dat niet alleen in het teken staat van de wereldberoemde LEGO-blokjes, het ligt ook nog eens pal naast LEGOLAND® Duitsland. Zijn u en uw kinderen dol op lego, dan is dit een perfecte keuze. In het LEGOLAND® Duitsland treft u meer dan veertig attracties voor zowel jong als oud. De echte waaghalzen gaan natuurlijk in een van de achtbanen of in de wildwaterbaan. Er zijn acht avonturenwerelden te verkennen, waaronder het Land van de Piraten en het Land van de Ridders. Supergaaf is ook de onderwaterwereld Atlantis by Sea Life met meer dan 1200 tropische vissen.

Na een actief dagje op LEGOLAND® Duitsland kunt u heerlijk nagenieten in een van de vakantiehuisjes, die uiteraard zijn gebouwd in de typische kleurrijke LEGO-look. Naast deze kleurrijke LEGO-huisjes zijn er nog een aantal leuke voorzieningen om optimaal van uw vakantie te genieten. Zo is er een recreatievijver met zandstrand, waar het op mooie zomerdagen heerlijk vertoeven is. Op zoek naar actie en avontuur, ontdek dan het outdoor klimpark. Of speel een partijtje bowling of midgetgolf. Goed om te melden; als gast van vakantiepark Legoland kunt u gebruik maken van de aparte ingang naar LEGOLAND® Duitsland.

Geen zin om zelf te koken, dan bent u van harte welkom in het restaurant op vakantiepark Legoland. Hier kunt u niet alleen terecht voor het diner, maar ook voor het ontbijt bent u hier aan het juiste adres. In LEGOLAND® Duitsland zijn eveneens verschillende restaurants te vinden met uiteenlopende lekkernijen.

Voorzieningen

Zwemmen/Ontspanning

 • Niet aanwezig

Sport/Spel

 • Naast LEGOLAND® Duitsland
 • Speeltuin
 • Mingolf
 • Bowling

Horeca

 • Diverse restaurants
 • Mini-supermarkt

Algemeen

 • Receptie

Plattegrond Vakantiepark Legoland

Bekijk hier de plattegrond van de Vakantiepark Legoland (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Vakantiepark Legoland

Omgeving

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.