Stroombroek reviews

8,3
- 17 reviews
  • Algemene indruk
    8,3
  • Ligging
    8,5
  • Service
    8,8
  • Eten
    8,2
  • Bungalows
    8,1
  • Kindvriendelijk
    8,5
  • Prijs/kwaliteit
    8,3

Boek Stroombroek direct bij Landal Greenparks:

Beoordelingen voor Stroombroek

Heeft u Stroombroek bezocht? Plaats dan uw beoordeling. Op deze wijze helpt u andere bezoekers bij het kiezen van een geschikt vakantiepark.

Ervaringen van onze bezoekers
9
Bianca v Dinteren
Met jonge kinderen
24 januari 2020
Beoordeling

Heerlijke vakantie gehad in Gelderland. Mooi park en ruime huisjes. Wij hadden Een 4 persoonshuisje 4C2, De kinderen beiden een eigen slaapkamer. Leuk restaurant met vriendelijk personeel.
Echt een aanrader!

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    8
  • Bungalow
    9
  • Kindvriendelijk
    8
8
Sietske Langelaar Wiekens

1 maart 2018
Beoordeling

Ben met mn zussen afgelopen weekend naar Landal Stroombroek geweest. Wij hebben daadzakelijk heerlijk genoten van een ontspannen weekend.
Het park ziet er zeer netjes uit en ook de wellness was prachtig. Het eten was er heerlijk, zowel in de sauna als in het restaurant. Het personeel op het park en in de sauna is er behulpzaam en vriendelijk.
Zou zeggen ga het zelf eens ervaren. Wij hebben het er in ieder geval super leuk gehad.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
9
cm vd berg
partner
21 november 2017
Beoordeling

Wij hebben haast alle parken van Landal in gelderland gehad, nu voor het eerst in Stroombroek. Dat park komt bij ons op de eerste plaats,geweldig. Dat zal ik iedereen aanbevelen.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
8
E. den Broeder
Met oudere kinderen
5 november 2017
Beoordeling

Meerdere keren op park Stroombroek geweest en gebruik gemaakt van de aangepaste bungalows voor rolstoelers.
Is uitstekend bevallen, maar je moet wel heel vroeg boeken omdat er maar weinig huisjes beschikbaar zijn. Afgelopen jaar hadden we pech.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    7
  • Eten
    9
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8
8
Gwendolynn Peters

20 september 2017
Beoordeling

Stroombroek heeft een leuke ligging qua park. het is zeker een aanrader in de winter. (We hebben alleen vakantie met kerst) We zijn er meerdere malen geweest. leuk voor kinderen en fijne sfeer, ook genoeg te doen in de omgeving. De huisjes zijn warm en gezellig en ook goed verzorgd.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    9
9
m. putman

3 september 2017
Beoordeling

Erg leuk voor de kinderen door het vele speelplezier,
ook bollo de beer is een top attractie hier.
Leuke activiteiten elke dag,
Kinderen genieten met een vrolijke lach.
Vakantie om van te genieten voor elke leeftijd,
Kinderen krijgen van het spelen bij jan klaasen ook zeker geen spijt.
Zwemmen ideaal zowel strand buiten als zwembad binnen,
ook in de omgeving is van alles te beginnen.
Voor de ouders een geweldige ontspanning de sauna,
ja een top vakantie ja ja.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    9
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    9
8
Miriam Papenborg

17 februari 2017
Beoordeling

Ben er vorig jaar met een schoolkamp (jong-volwassenen) geweest. was een geslaagd kamp met leuke activiteiten. Personeel was bereid mee te denken.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    9
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    9
9
Dagmar verheij

14 februari 2017
Beoordeling

Wij zijn er nu al 5x geweest en het verveelt nooit. Je kunt om de plas wandelen! Zwembad en sauna! Leuke dorpen in de buurt! Vriendelijk personeel.

  • Algemene indruk
    9
  • Ligging
    10
  • Service
    9
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    9
8
Marcella de Groot

25 januari 2017
Beoordeling

Hier zijn wij een keer met de kerstdagen geweest. Erg leuk en mooi park.

  • Algemene indruk
    8
  • Ligging
    8
  • Service
    8
  • Prijs/kwaliteit
    8
  • Eten
    8
  • Bungalow
    8
  • Kindvriendelijk
    8

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.