Zuytland Buiten

Als u een rustig en groen vakantiepark zoekt vlakbij Rotterdam; dan is Zuytland Buiten wat u zoekt. Hier kunt u omgeven door veel groen en water, heerlijk tot rust komen. U stapt zo vanuit uw villa in uw eigen of gehuurde sloep en vaart zo de ‘Bernisse’ op.

  • Gelegen aan de Stompaardse plas: varen, vissen, picknicken
  • Rustig park met krantenkiosk, broodjesservice en fietsverhuur
  • Tip: ga met de kinderen een dagje naar Diergaarde Blijdorp

Boek Zuytland Buiten direct bij Hogenboom:

Zuytland Buiten

Zuytland Buiten is gelegen aan de Stompaardse Plas, op slechts een half uurtje rijden van Rotterdam. Zuytland Buiten bestaat uit vier schiereilanden en liggen de vakantievilla’s direct aan het water. Ideaal om te vissen of om het water op te varen van de ‘Bernisse’. Bezoek Hellevoetsluis en maak een wandeling door deze historische marinestad en thuishaven, van Piet Hein en Michiel de Ruyter. Ook Brielle, is leuk om te bezoeken en eenvoudig bereikbaar.

Wat is er te doen op Zuytland Buiten?

Als u een rustig en groen vakantiepark zoekt vlakbij Rotterdam; dan is Zuytland Buiten wat u zoekt. Hier kunt u omgeven door veel groen en water, heerlijk tot rust komen in een luxe vakantievilla. U stapt zo vanuit uw vakantievilla in uw eigen of gehuurde sloep en vaart zo de ‘Bernisse’ op. De ‘Bernisse’ is een rivier waar gemotoriseerde vaartuigen niet zijn toegestaan. Hierdoor kunt u er in alle rust recreëren. Maar in de directe omgeving kunt u ook fijne wandelingen en fietstochten maken.

Ook als u graag een hengel uit gooit, is Zuytland Buiten een goede keuze. Er zijn aan de oevers van de ‘Bernisse’ tal van goede visstekjes. Zuytland Buiten beschikt over nagenoeg geen voorzieningen. Waardoor de rust gewaarborgd is. Wel kunt u bij de receptie fietsen huren om met de picknickmand achterop, de prachtige omgeving te verkennen.

Zuytland Buiten heeft geen eetgelegenheid. Zou u graag gezellig tafelen dan moet u in de omgeving een restaurant zoeken. Maar dat lijkt ons geen probleem. Lekker makkelijk is wel de broodjesservice. U verblijft in vrijstaande vakantievilla’s, die compleet zijn ingericht en beschikken over een terras.

Voorzieningen

Zwembad/Ontspanning

  • Niet aanwezig
Horeca
  • Broodjesservice
Algemeen
  • Receptie
  • WiFi op park (gratis)
Sport/Spel
  • Fietsverhuur

Plattegrond Zuytland Buiten

Bekijk hier de plattegrond van de Zuytland Buiten (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Download plattegrond (PDF)

Plattegrond Zuytland Buiten

Bekijk hier de plattegrond van de Zuytland Buiten (PDF) zodat u precies weet waar alles ligt.

Plattegrond Zuytland Buiten

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.