3 vakantieparken op Ameland

Na een overtocht van 45 minuten komt u aan op Ameland en wordt u getrakteerd op weidse vergezichten en kilometers lange zandstranden en duinen. Heerlijk om eindeloos te wandelen en om uren te turen over de zee. Maar Ameland heeft ook vier fraaie dorpjes, waar u naar een fietstocht prima kunt neer strijken op een terrasje. Natuurlijk kunt u actief vakantie vieren en wat te denken van de vele evenementen die het jaarrond plaats vinden? Welk seizoen ook, op Ameland is altijd wat te doen. Boek een vakantiepark op Ameland.

  • Ameland is een perfect fietseiland
  • De overtocht vanaf Holwerd duurt zo’n 45 minuten
  • Proef ook het Nobeltje: een heerlijk zoet en krachtig likeurtje

Landal Ameland

Vakantievieren op een van de Waddeneilanden is een genot voor de zintuigen. U kijkt uit over uitgestrekte landschappen met onder meer mooie stranden en duinen. Adem de frisse zeelucht diep in en laat de wind en de zon uw huid en haren strelen. Wilt u dat ook ervaren? Boek dan ‘Ameland State‘ het vakantiepark van Landal op Ameland. Ameland is een beminnelijk eiland met mooie natuur en verschillende interessante bezienswaardigheden. Inspiratie nodig voor leuke activiteiten tijdens uw verblijf bij Landal Ameland? Uitwaaien op het strand, beklim de vuurtoren, paardrijden over het strand en bezoek het gezellige dorpje Nes. Goed om te weten: Ameland State ligt op slechts 100 meter van het strand en de zee.

Roompot Ameland

Op elk mooi plekje in Nederland, dat het waard is om er vakantie te vieren, vindt u Roompot vakantieparken. Ook op Ameland kunt u van de voordelen van Roompot genieten. Een goede reden om naar Ameland te komen is als u wilt ontspannen en al uw dagelijkse beslommeringen achter u wilt laten. Even tijd voor uzelf en voor uw gezin! Op dit Waddeneiland is dat geen probleem! Roompot Boomhiemke doet daar nog een schepje bovenop, want hier vindt u faciliteiten die u helpen om nog beter te ontspannen. Denk aan een luxe sauna- en beautycentrum, een Turks stoombad en solarium. Er is eveneens een overdekt zwembad en er zijn kindervoorzieningen.

 
Favoriet

Vakantiepark Boomhiemke

Gastbeoordeling 7,7 score van 10 gast(en)

Kom genieten op Boomhiemke op Ameland, een prachtig vakantiepark. Zwemmen in het binnenzwembad en ontspan in het sauna- en beautycentrum.

Meer park info »

  • Kindvriendelijk
 
Favoriet

Ameland State

Gastbeoordeling 9,5 score van 4 gast(en)

In de luxe appartementen van Ameland State, vlakbij het historisch dorpje Nes, komt u tot rust. Het uitgestrekte zandstrand ligt pal voor de deur.

Meer park info »

  • Strandvakantie
 
Favoriet

Qurios Ameland

Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en)

Het ultieme eilandgevoel? Dat ervaart u op Ameland! Haal een frisse neus op het strand, maak een duinwandeling en beklim de vuurtoren. U beleeft het op Ameland.

Meer park info »

  • Strandvakantie
  • Wandelen