4 vakantieparken in de Bollenstreek

De Bollenstreek is een van de kleurrijkste streken van Nederland! Zeker in de lente als de uitgestrekte velden vol bollen in bloei staan wordt u getrakteerd, op een schilderachtig tafereel rond Hillegom en Lisse. Zo ver u kunt kijken staan er narcissen, hyacinten en tulpen. Kunt u geen genoeg krijgen van deze kleurenpracht bezoek dan Keukenhof. Maar ook het strand is vlakbij, evenals de steden Leiden en Haarlem. Reserveer een vakantiepark in de Bollenstreek en geniet van deze kleurenpracht.

 • Bezoek in het voorjaar Keukenhof
 • Fiets in het voorjaar langs de bollenvelden. Fietsen zijn op veel plekken te huur!
 • Op een bijzondere manier door de Bollenstreek reizen, stap dan op de stoomtrein Katwijk-Leiden

Vakantiepark Katwijk aan Zee

Een van de beste vakantiebestemmingen aan de kust is Katwijk aan Zee. Hier kunt u optimaal genieten van het strandleven! Lekker luieren in het zand, een balletje trappen op het strand, wandelen, hardlopen of een verkoelende duik nemen in de golven. Maar wist u ook al dat erop het strand een strandbibliotheek is of dat er prachtige exposities worden georganiseerd in het DunaAtelier? Boek een vakantiepark in Katwijk aan Zee en ontdek alle geheimen van deze badplaats aan de Hollandse kust. Zo kunnen we Vakantiepark Noordduinen op wandelafstand van de Noordzee aanraden. Een tochtje door de bollenstreek mag tijdens uw vakantie op een vakantiepark in Katwijk aan Zee ook niet ontbreken!

 
Favoriet

Noordwijkse Duinen

Gastbeoordeling 8,3 score van 3 gast(en)

Het brede en schone strand van Noordwijk is een geliefde strandbestemming. En op slechts twee kilometer van al dit moois ligt TopPark Noordwijkse Duinen.

Meer park info »

 • Strandvakantie
 
Favoriet

Vakantiepark Noordduinen

Gastbeoordeling 8,0 score van 3 gast(en)

Met het Noordzeestrand op wandelafstand, staat vakantiepark Noordduinen garant voor een fantastische vakantie aan de Hollandse kust.

Meer park info »

 • Kindvriendelijk
 • Strandvakantie
 
Favoriet

Dunimar

Gastbeoordeling 8,5 score van 4 gast(en)

U verblijft in mediterraanse villa's die gelegen zijn in het Hollandse landschap. Dit maakt Dunimar zo uniek en is het de uitvalsbasis om de Bollenstreek te verkennen.

Meer park info »

   
  Favoriet

  Parc du Soleil

  Gastbeoordeling 6,5 score van 2 gast(en)

  Op 10 fietsminuten van de Noordzee ligt Parc du Soleil. Geniet van het oer-Hollandse landschap. Kinderen spelen in de indoorspeeltuin en het binnenzwembad.

  Meer park info »