3 vakantieparken in Brandenburg

Bezoek het oosten van Duitsland en overnacht op een vakantiepark in Brandenburg. In deze deelstaat liggen veel bezienswaardige steden, waaronder Potsdam en Cottbus. Brandenburg omsluit Berlijn; tijdens uw vakantie op een vakantiepark in Brandenburg, mag een bezoekje aan de Duitse hoofdstad niet ontbreken. Natuurliefhebbers gaan naar het Elbedal waar veel ooievaars huizen. Daarnaast vindt u in dit gebied ook sfeervolle dorpjes, waaronder Pritzwalk en Bad Wilsnack met het Plattenburgkasteel. Boek een vakantiepark in Brandenburg.

 
Favoriet

Tropical Islands

Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en)

Op Tropical Islands beleven jong en oud in het mega tropische zwemparadijs een spectaculaire vakantie. Oneindig genieten van waterpret, wellness en lekker eten.

Meer park info »

  • Kindvriendelijk
  • Luxe
  • Tropisch zwembad
 
Favoriet

Schlosspark Bad Saarow

Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en)

Schlosspark Bad Saarow is een rustig vakantiepark met een Scandinavische uitstraling, dat pal gelegen is aan het Scharmützelmeer. Lekker zwemmen, luieren en watersport.

Meer park info »

  • Watersport
 
Favoriet

Marina Wolfsbruch

Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en)

Een zeer compleet bungalowpark, met een binnen- en buitenzwembad. Bent u toe aan een momentje voor uzelf? Bezoek dan het wellness center of verken de omgeving.

Meer park info »