3 Landal Greenparks vakantieparken in Friesland

De Landal Greenparks vakantieparken in Friesland zijn de perfecte vakantiebestemming voor watersportliefhebbers! Alle drie de Landal parken liggen direct aan het water en vaart u zo de wateren van Friesland op. Bovendien zijn er op de Landal parken ook bungalows boekbaar, die beschikken over een eigen aanlegsteiger. Ideaal dus! Maar ook als u graag fietst kunnen we Friesland aanraden! Of wat dacht u van de historische stad Leeuwarden? Ook Leeuwarden ligt binnen handbereik als u verblijft op één van de Landal parken in Friesland.

 
Favoriet

Waterpark Terherne

Gastbeoordeling 9,3 score van 4 gast(en)

Waterpark Terherne is gelegen in Terherne. De luxe vrijstaande villa's hebben een aanlegsteiger. Heeft u een passie voor watersport, dan is dit een uitstekende keuze.

Meer park info »

  • Luxe
  • Watersport
 
Favoriet

Waterpark Sneekermeer

Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en)

Als u een waterliefhebber bent is Waterpark Sneekermeer perfect! Alle bungalows liggen aan het water, hebben een aanlegsteiger en een vaarverbinding met het Sneekermeer.

Meer park info »

  • Watersport
 
Favoriet

Landal Esonstad

Gastbeoordeling 8,5 score van 11 gast(en)

Landal Esonstad biedt waterpret, rust en natuur rondom het Lauwersmeer. Met veel parkfaciliteiten, sfeervolle bungalows en ook Schiermonnikoog ligt binnen handbereik.

Meer park info »

  • Kindvriendelijk
  • Watersport