4 vakantieparken in de Harz

Ontvlucht de drukte van alledag door een vakantiepark in de Harz te boeken! Laat u betoveren door de natuur en de bergen van de Harz. De hoogste berg van het Nationaal Park Harz is de Brocken van 1142 meter. Geniet tijdens uw verblijf op een vakantiepark in de Harz van outdoor activiteiten als bergbeklimmen, wandelen en mountainbiken. In de winter kunt u ook langlaufen en skiën en gezellige kerstmarkten bezoeken in bijna elk stadje. Vergelijk en boek één van de onderstaande vakantieparken in de Harz.

 
Favoriet

Salztal Paradies

Gastbeoordeling 9,0 score van 1 gast(en)

Plons in het binnenzwembad, ontspan in de sauna en spelen in de binnen- en buitenspeeltuin. Bovendien verblijft u bij de 1142 meter hoge rotsblok, de hotspot van de Harz.

Meer park info »

 • Vakantiedialyse
 
Favoriet

Vakantiepark Hasseröder

Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en)

Hasseröder is een kindvriendelijk vakantiepark in de Harz. Plons in het supergave binnenzwembad en ontspan in de sauna. Heerlijk! Kinderen spelen in de indoorspeeltuin.

Meer park info »

   
  Favoriet

  Vakantiepark Bodetal

  Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en)

  Vakantiepark Bodetal is de uitvalsbasis voor een actieve vakantie. Direct vanaf 'Bodetal' wandelt u de natuur in. Na een actief dagje kunt u ontspannen in het buitenzwembad.

  Meer park info »

    
   Favoriet

   Vakantiepark Tannenpark

   Gastbeoordeling 0 score van 0 gast(en)

   Als u op zoek bent naar een adresje, midden in de natuur dan is Tannenpark ideaal! U verblijft namelijk in de Harz, een schitterende bosrijke streek.

   Meer park info »