7 vakantieparken in Midden-Limburg

De naam geeft het al aan: u verblijft in het midden van de provincie Limburg! U kunt dus alle kant op: naar de heuvels van Zuid-Limburg als ook naar Noord-Limburg. Maar vergeet niet om eerst rond te kijken in Midden-Limburg! U kunt uren dwalen in Nationaal park de Meinweg en het bosgebied ‘het Leudal’. Bezoek Thorn, ook bekend als het witte stadje. In Roermond kunt u recreëren op de Maasplassen en shoppen in het ‘McArthurGlen Designer Outlet’. Ontdek Midden-Limburg en boek een vakantiepark in Midden-Limburg.

 • Filter, vergelijk en zoek het juiste vakantiepark in Midden-Limburg
 • Populaire vakantieparken: Buitenhof De Leistert en Weerterbergen
 • Uren dwalen door bossen, shoppen in Roermond en de Maasplassen

Vakantiepark omgeving Roermond

Kent u de hoogtepunten van Midden-Limburg? Tijd om die te leren kennen door een vakantiepark rondom Roermond te boeken. Bezoek het historische centrum van Roermond, varen op de Maasplassen of duik de natuur van de Meinweg in. In deze veelzijdige regio liggen diverse mooie vakantieparken; van waterrijke parken tot bosrijke parken. Ook de faciliteiten die deze vakantieparken u bieden, om er een echte topvakantie van te maken, liegen er niet om. Is een verblijf in een bungalow in Limburgse boerderijstijl op Buitenhof de Leistert misschien iets voor u? Of gaat u voor een luxe sauna bungalow op het rustig gelegen Landgoed Aerwinkel?

Vakantiepark omgeving Weert

Alle grote ketens van vakantieparken hebben wel een vakantiepark in de omgeving van Weert. Waarbij de absolute topper Roompot Weerterbergen is! Bent u op zoek naar rust en natuur? Dan vindt u in de buurt van Weert enkele parken vlak bij mooie natuurgebieden, zoals natuurpark de Groote Peel en natuurgebied Leudal, waar u mooie wandelingen kunt maken. Leuke winkelsteden zijn Weert, Roermond en Eindhoven. De fanatieke shoppers mogen een bezoek aan het Designer Outlet in Roermond niet missen. De kinderen willen het liefst naar Pretpark Toverland in het nabijgelegen Sevenum. Maar ook op uw vakantiepark in de omgeving van Weert is ontzettend veel te beleven!

 
Favoriet

Vakantiepark Weerterbergen

Gastbeoordeling 8,4 score van 168 gast(en)

Het top park van Roompot! Gelegen in mooi bosrijk gebied nabij de stad Weert. Het autovrije park is ruim van opzet en de sport-spelvoorzieningen zijn ronduit uitstekend!

Meer park info »

 • Dialysecentrum
 • Kindvriendelijk
 • Tropisch zwembad
 
Favoriet

Domein de Schatberg

Gastbeoordeling 8,5 score van 15 gast(en)

De Schatberg is prima voor actieve gezinnen! Duik in het binnen- en buitenzwembad, naar het klimpark en de waterskibaan en smul daarna van een pannenkoek.

Meer park info »

 • Kindvriendelijk
 
Favoriet

Buitenhof de Leistert

Gastbeoordeling 9,1 score van 15 gast(en)

Dolle waterpret in het tropische zwembad, luieren aan de recreatievijver en spelen in de binnen- en buitenspeeltuin of geniet van de Leudal bossen.

Meer park info »

 • Kindvriendelijk
 • Tropisch zwembad
 
Favoriet

Resort Boschmolenplas

Gastbeoordeling 8,0 score van 2 gast(en)

Resort Boschmolenplas ligt aan het natuurmeer 'Boschmolenplas'. Hierdoor is Resort Boschmolenplas perfect voor een duik- en vaarvakantie.

Meer park info »

   
  Favoriet

  Landgoed Aerwinkel

  Gastbeoordeling 8,9 score van 9 gast(en)

  Midden-Limburg barst van de mogelijkheden! Landgoed Aerwinkel is de uitvalsbasis om al dit moois te ontdekken. Zwemmen in de Maas en shoppen in Roermond.

  Meer park info »

  • Rustig
   
  Favoriet

  De Heldense Bossen

  Gastbeoordeling 7,2 score van 6 gast(en)

  De Heldense Bossen is in de schoolvakanties de ideale kindercamping. Maar door de ligging aan het bos, ook zeer geschikt voor de actieve vakantieganger.

  Meer park info »

    
   Favoriet

   Vakantiepark Heelderpeel

   Gastbeoordeling 6,0 score van 3 gast(en)

   Vanuit vakantiepark Heelderpeel verkent u Midden-Limburg. Nadien kunt u nagenieten in een luxe watervilla waarvan u zo vanaf het terras het water in springt.

   Meer park info »