1 vakantiepark op Schiermonnikoog

Zoekt u totale ontspanning dan moet u naar Schiermonnikoog! Dit Waddeneiland is niet alleen autoluw, het is ook het kleinste waddeneiland van Nederland met slechts één dorpje en heeft het complete eiland de status van Nationaal park! Bovendien heeft Schiermonnikoog ook het breedste zandstrand van Europa. Perfect dus voor rust- en natuurliefhebbers! Want u begrijp dat u hier geen grootschalig vermaak vindt, maar rust en uitgestrekte natuurpracht. Optimaal genieten van al dit moois boek dan Landal op Schiermonnikoog.

  • Schiermonnikoog is autoluw
  • Schiermonnikoog heeft van oudsher twee vuurtorens
  • Een van de bijzonderste plekjes van Schiermonnikoog is zandplaat de Balg.

Landal Schiermonnikoog

Op Schiermonnikoog wonen minder dan 1000 mensen. Drukte hoeft u hier dus niet te verwachten. Wist u al dat Schiermonnikoog een autovrij eiland is? Het complete eiland is aangemerkt als Nationaal Park. Is rust, natuur en ruimte precies wat u zoekt voor uw volgende vakantie? Dan moet u zeker bij Landal Vitamaris zijn. U verblijft hier in een luxe en modern vakantieappartement, met op het park een binnenzwembad en wellness. Vanaf het Landal park wandelt u in enkele minuten naar het strand. Waar u ook gaat, u wordt altijd vergezeld door de frisse zeelucht. Landal Vitamaris is de perfecte vakantiebestemming voor strand-, fiets- en wandelliefhebbers.

 
Favoriet

Vitamaris

Gastbeoordeling 8,3 score van 3 gast(en)

Voor schitterende natuur en absolute rust moet u op Schiermonnikoog zijn. Prachtige stranden, de duinen en vooral stilte en ruimte.

Meer park info »

  • Rustig
  • Strandvakantie
  • Wellness