1 vakantiepark op Vlieland

Zoekt u een vakantie om compleet tot rust te komen? Stap dan op de boot naar Vlieland. Tijdens de overtocht, die zo’n 90 minuten duurt, komt u helemaal los van uw dagelijkse beslommeringen en bent u mijlenver verwijderd van overvolle agenda’s en afspraken. Zodra u Vlieland betreedt, ervaart u direct de rust, die zo kenmerkend is voor Vlieland. Het enige dorpje is Oost-Vlieland en de zandstranden en duinen zijn bijna oneindig! Reserveer een vakantiepark op Vlieland en geniet ook van deze rust.

  • Vlieland is autoluw
  • De overtocht vanuit Harlingen duurt zo’n 90 minuten
  • Bezoek het Drenkelingenhuisje dat op de oneindige zandvlakte ‘de Vliehors’ ligt

Landal Vlieland

Vlieland is het kleinste bewoonde Waddeneiland, maar daardoor zeker niet minder interessant. Integendeel, dit is nog eens een plek waar u het authentieke eilandleven intens kunt beleven. Uw unieke vakantiebeleving begint bij Landal Vlieland. Hier wordt u hartelijk ontvangen en verblijft u in een modern appartement met een adembenemend uitzicht over het eiland en de zee. U wordt meteen overspoeld door een ongekend gevoel van rust en ontspanning. Landal Vlieland heeft de juiste sfeer gecreëerd, die ervoor zorgt dat dit gevoel tijdens uw vakantie niet meer verdwijnt. Het strand en de duinen nodigen uit tot mooie wandelingen. Wie weet spot u wel zeehonden!

 
Favoriet

Landal Vlieduyn

Gastbeoordeling 10,0 score van 1 gast(en)

Tot rust komen, genieten van ruimte en natuur. Dat kan in het moderne appartementencomplex Landal Vlieduyn, op slechts 200 meter van het strand.

Meer park info »

  • Rustig
  • Strandvakantie