Luxe slapen in een Afrikaanse lodge

Kenmerken: ,

Slapen tussen de wilde dieren, ontbijt in het gezelschap van giraffen en zebra’s en geniet van het zicht op de savannes. Het kan op Safari Resort Beekse Bergen.

Trakteer uzelf en uw kinderen op een Afrikaans weekendje weg! Want hiervoor hoeft u echt niet af te reizen naar Afrika – deze beleving kunt u gewoon ervaren in Nederland en wel op het nieuwe Safari Resort Beekse Bergen. U verblijft in luxe lodges die zicht geven op de savanne waar giraffen, struisvogels, dromedarissen en Watusi runderen vrij rondlopen. Supercool! Zin in een frisse duik, ook dat is mogelijk, schuif aan in het restaurant Moto of luister naar de verhalen van de rangers. Bovendien krijgt u ook gratis en onbeperkt toegang tot het naastgelegen Safaripark- en Speelland.

Geniet van een echte safari-ervaring

Wauw .. als u verblijft in een luxe 6-persoon lodge bent u verzekerd van een indrukwekkend uitzicht over de savanne, waar giraffen, struisvogels, dromedarissen en Watusi runderen vrij rondlopen. Supergaaf! Strijk neer op uw terras en geniet van alle wilde dieren die voorbij wandelen of nieuwsgierig komen kijken. Maar ook vanuit de lodges heeft u goed zicht op de savannen, dankzij de glazen pui. De lodges zijn luxe en volledig ingericht en gestyled in Afrikaanse stijl. De 6-persoons lodge is gelijkvloers, beschikt over drie slaapkamers, een open keuken en een woonkamer. Lekker ontspannen kan in de badkamer, met douche, een bad en een privé-sauna. Zeer geschikt voor een kort verblijf of een tussendoor vakantie.

BOEK DEZE BUNGALOW