Gaaf! Kom overnachten tussen de wilde dieren

Slapen tussen de wilde dieren, ontbijt in het gezelschap van giraffen en zebra’s en geniet van het zicht op de savannes. Het kan op Safari Resort Beekse Bergen.

Wauw .. als u verblijft in deze luxe 6-persoon lodge bent u verzekerd van een indrukwekkend uitzicht op de nabijgelegen savanne, waar giraffen, struisvogels, dromedarissen en Watusi runderen vrij rondlopen. De lodges zijn luxe en volledig ingericht en gestyled in Afrikaanse stijl. De lodge is gelijkvloers, beschikt over drie slaapkamers, een open keuken en een woonkamer. Lekker ontspannen kan in de badkamer, met douche, een bad en een privé-sauna. Zeer geschikt voor een kort verblijf of een tussendoor vakantie.

U kunt genieten van:

  • Badkamer met privé-sauna
  • Fijn terras op korte afstand van de savanne
  • Lodges zijn compleet ingericht in Afrikaanse-stijl

Trakteer uzelf en uw kinderen op een Afrikaans weekendje weg! Want hiervoor hoeft u echt niet af te reizen naar Afrika – deze beleving kunt u gewoon ervaren in Nederland en wel op Safari Resort Beekse Bergen. U verblijft in luxe lodges die zicht geven op de savanne waar giraffen, struisvogels, dromedarissen en Watusi runderen vrij rondlopen. Zin in een frisse duik, ook dat is mogelijk, schuif aan in het restaurant Moto of luister naar de verhalen van de rangers. Bovendien krijgt u ook gratis en onbeperkt toegang tot het naastgelegen Safaripark- en Speelland.

BOEK DEZE BUNGALOW

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.