#Tip! Babybungalow op Landal Aelderholt

Flessenwarmer vergeten? Is er een kinderstoel? Of hoe doe ik mijn baby in bad? Geen zorgen, als u de babybungalow op Landal Aelderholt boekt, is alles aanwezig voor de verzorging van uw baby.

Alle gemakken die u thuis heeft om voor uw baby te zorgen, zijn ook in de speciale 4-persoons babybungalow van Landal Aelderholt in het Drentse Aalden aanwezig. Denk hierbij onder meer aan een wieg, ledikant, commode, babyfoon, aankleedkussen, babybadje, box, kinderstoel en flessenwarmer. Ook aan kindveiligheid is veel aandacht besteed. Zo kunt u rekenen op een volledig omheinde tuin, kinderopstapje, kindveilige keukenkastjes en kindveilige stopcontacten. Ook fijn speelgoed voor de baby en eventuele zusjes en of broertjes ontbreekt niet.

U kunt hier genieten van:

  • Alle mogelijke praktische kindervoorzieningen
  • Een kindveilige bungalow met omheinde tuin
  • Sfeervol interieur gericht op gezinnen met kinderen
  • Mooie ligging in de natuur van Drenthe

Na een prettig en comfortabel ontvangst in uw babybungalow op Landal Aelderholt, voelt u zich helemaal ontspannen. De vakantiepret kan beginnen! Eerst het binnenzwembad induiken met die leuke waterattracties of naar de binnenspeeltuin? Uw kinderen zijn vast nieuwsgierig naar Bollo de Beer. U kunt zich ook lekker terugtrekken in het wellness centrum.

BOEK DEZE BUNGALOW

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.