Beekse Bergen last minute

Voor wie het safari gevoel wil ervaren, maar hiervoor niet naar Afrika wil reizen, kan terecht op Safari Resort Beekse Bergen als ook op vakantiepark Lake Resort Beekse Bergen. Alle twee de resorts zijn ideaal voor zowel een lang als een kort verblijf. Ziet u een verblijf wel zitten, maak dan gebruik van de basiskortingen of de diverse seizoensaanbiedingen. Met deze kortingen kan u vakantie een stuk voordeliger uitpakken. Fijn is ook de Attractiepas. Met deze Attractiepas krijgt u tijdens uw verblijf gratis toegang tot 6 dag attracties.

Resort Beekse Bergen als ook Lake Resort Beekse Bergen biedt het jaarrond vakantiepret. Profiteer van een Beekse Bergen aanbieding. De Beekse bergen last minutes op een rij!

Check deze aanbiedingen van de Beekse Bergen

Bij Safari Resort Beekse Bergen profiteert u het gehele jaar van fijne aanbiedingen om uw vakantie nóg aangenamer te maken. Of u nu een spontane boeker bent en op vakantie wilt tijdens de schoolvakanties - u geniet van een fijne korting.

Info & Boeken

Lastminute genieten op resort Beekse Bergen

Eventjes heerlijk ontspannen in een andere omgeving? Kom dan naar Safari Resort Beekse Bergen! Maak een wandeling langs giraffen, neushoorns en leeuwen en geniet nadien na in uw knusse lodge. 

Info & Boeken

#Tip! Boek een Beekse Bergen last minute

U wil er eventjes tussenuit en u heeft geen voorkeur voor een datum, boek dan een last minute naar Safari Resort Beekse Bergen of vakantiepark Lake Resort Beekse Bergen. Een aanrader zijn de (luxe) lodges op Safari Resort Beekse Bergen. Dit zijn lodges die, gelegen zijn om de savanne, waar de wilde dieren vrij rondlopen. Supergaaf! Maar ook de jungalows op vakantiepark Lake Resort zijn heerlijk. Dit zijn gethematiseerde bungalows in Afrikaanse stijl. Ziet u kans deze bijzondere accommodaties te boeken tegen een gereduceerd tarief, pak dan deze kans!

#Aanrader! Vakantie vieren in een bijzondere bungalow

Naast de fijne en luxe lodges van Resort Beekse Bergen, kunt u ook kiezen voor wat meer avontuur, door een luxe safaritent te boeken. Maar wilt u echt eens wat anders dan kunnen we een van de boomhutten aanraden. Hier ontwaakt u met fluitende vogels en wordt u niet alleen omringd door wilde dieren, u heeft ook een geweldig uitzicht over de savanne. De boomhut is van alle luxe voorzien en is een echte beleving. De boomhut biedt plek aan 6-personen en bij aankomst zijn de bedden opgemaakt.

Gratis en onbeperkt naar 6 dagattracties

Bij u verblijf op Safari Resort Beekse Bergen als ook vakantiepark Lake Resort Beekse Bergen krijgt u de AttractiePas cadeau. Met deze Attractiepas onbeperkt toegang tot 6 dagattracties. Ook na uw verblijf bij de Beekse Bergen, blijft u profiteren van extra korting. U krijgt namelijk tot een jaar na uw verblijf 25% korting op de entree van alle 6 dagattracties. De 6 dagattracties waar toe u gratis toegang krijgt zijn: Dierenrijk, ZooParc, AquaZoo, Safaripark- en Speelland Beekse Bergen en Aviodrome Lelystad Airport.

Nog meer korting bij de Beekse Bergen

Naast de bovengenoemde last minute kortingen heeft Safari Resort Beekse Bergen als ook vakantiepark Lake Resort diverse acties en aanbiedingen, waarmee u aardig wat kunt besparen! Zo kunt u een herhalingskorting alsook een vroegboekkorting krijgen. Als u dus slim en op het juiste moment uw vakantie boekt bij Safari Resort Beekse Bergen of het Lake Resort, kunt u aardig wat besparen.

Terrasje van een Jungalows

Meer Beekse Bergen last minutes? Schrijf in op onze nieuwsbrief

Wilt u voortdurend op de hoogte gehouden worden van de actuele Beekse Bergen acties, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Zo hoeft u geen enkele Beekse Bergen aanbieding te missen! Wilt u direct weg? Bekijk dan onze top 12 pagina.

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.