Beekse Bergen last minute

Bungalow aan het water op vakantiepark Beekse Bergen

Voor wie het safari gevoel wil ervaren, maar hiervoor niet naar Afrika wil reizen, kan terecht op Safari Resort Beekse Bergen als ook op vakantiepark Beekse Bergen. Alle twee de parken zijn ideaal voor zowel een lang als een kort verblijf. Ziet u een verblijf wel zitten, maak dan gebruik van de basiskortingen of de diverse seizoensaanbiedingen. Met deze kortingen kan u vakantie een stuk voordeliger uitpakken. Fijn is ook de Attractiepas. Met deze Attractiepas krijgt u tijdens uw verblijf gratis toegang tot 6 dag attracties.

Resort Beekse Bergen als ook park Beekse Bergen biedt het jaarrond vakantiepret. Profiteer van een Beekse Bergen aanbieding. De Beekse bergen last minutes op een rij!

Beekse Bergen last minutes

Geniet van een Afrikaanse meivakantie

Er even tussenuit in de meivakantie? Voor een ultieme vakantiebeleving hoeft u niet ver te reizen. Deze beleeft u namelijk bij Resort Beekse Bergen. U verblijft in luxe Afrikaanse lodges, ontbijt u met wilde dieren in uw achtertuin en kunt u naar het safaripark.

Info & boeken
 

Tip! Hemelvaart bij Beekse Bergen

Bij vakantiepark Beekse Bergen of Resort Beekse Bergen beleeft u een onvergetelijk safari avontuur in Nederland. Neem een frisse duik in het zwembad en bezoek gratis het naast gelegen safaripark. Boek nu en geniet van een lang Hemelvaartweekend.  

Info & boeken
 

Tip! Boek een Beekse Bergen last minute

U wil er eventjes tussenuit en u heeft geen voorkeur voor een datum, boek dan een last minute naar Safari Resort Beekse Bergen of vakantiepark Beekse Bergen. Een aanrader zijn de (luxe) lodges op Safari Resort Beekse Bergen. Dit zijn lodges die, gelegen zijn om de savanne, waar de wilde dieren vrij rondlopen. Supergaaf! Maar ook de jungalows op vakantiepark Beekse Bergen zijn heerlijk. Dit zijn gethematiseerde bungalows in Afrikaanse stijl. Ziet u kans deze bijzondere accommodaties te boeken tegen een gereduceerd tarief, pak dan deze kans!

Voor wie het safari gevoel wil ervaren, maar hiervoor niet naar Afrika wil reizen, kan terecht op Safari Resort Beekse Bergen of vakantiepark Beekse Bergen.

Gratis en onbeperkt naar 6 dagattracties

Bij u verblijf op Safari Resort Beekse Bergen als ook vakantiepark Beekse Bergen krijgt u de AttractiePas cadeau. Met deze Attractiepas onbeperkt toegang tot 6 dagattracties. Ook na uw verblijf bij de Beekse Bergen, blijft u profiteren van extra korting. U krijgt namelijk tot een jaar na uw verblijf 25% korting op de entree van alle 6 dagattracties. De 6 dagattracties waar toe u gratis toegang krijgt zijn: ZooParc Overloon – AquaZoo Friesland – Safaripark- en Speelland Beekse Bergen – Aviodrome Lelystad Airport en Dierenrijk. Alleen naar het Safaripark of het Speelland? Koop hier uw ticket online.

Lekker veel voordeel met de gratis Attractiepas.

Nog meer korting bij een verblijf op de Beekse Bergen

Naast de bovengenoemde last minute kortingen heeft Safari Resort Beekse Bergen als ook vakantiepark Beekse Bergen ook altijd diverse acties en aanbiedingen. Waarmee u aardig wat kunt besparen! Zo krijgen jonge gezinnen en 55-plussers maar lieft 20% korting. Of wat dacht u van de herhalingskorting van 25% en de vroegboekkorting van 10%? Ook als u graag kampeert, komt u in aanmerking voor korting. Als u dus slim en op het juiste moment uw vakantie boekt bij Safari Resort Beekse Bergen of vakantiepark Beekse Bergen, kunt u aardig wat besparen.

Meer Beekse Bergen last minutes? Schrijf in op onze nieuwsbrief

Wilt u voortdurend op de hoogte gehouden worden van de actuele Beekse Bergen acties, schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Zo hoeft u geen enkele Beekse Bergen aanbieding te missen! Wilt u direct weg? Bekijk dan onze top 10 pagina.