Zalige babylodge pal aan de Zeeuwse-kust

Even er lekker tussenuit met de baby? Op Beach Resort Nieuwvliet-Bad is alles voorhanden om samen te genieten. Een zalige babylodge, fijne parkvoorzieningen en ligt de zee op slecht 500 meter.

Met uw baby op vakantie gaan kan een uitdaging zijn. Maar niet als u kiest voor Beach Resort Nieuwvliet-Bad. Want naast heel veel fijne parkvoorzieningen zoals het mega grote binnenzwembad en de ligging pal aan zee, verblijft u in een knusse babylodge. Hier is alles aanwezig voor uw baby: een ledikant, commode, box, badje, kinderstoel en een bolderwagen. Ook een wasdroogcombinatie is aanwezig en ligt de lodge op een afgesloten hofje, zodat de oudere broertjes en of zusjes veilig buiten kunnen spelen. Verder is er een compleet uitgeruste keuken, 2 badkamers, 3 slaapkamers, een woonkamer en een tuin met terras en terrasmeubilair.

U kunt hier genieten van:

  • Veel praktische baby voorzieningen
  • Badkamer met een regendouche
  • Omheinde tuin, terras en terrasmeubilair
  • Mega groot binnenzwembad
  • Op slechts 500 meter van de zee

Beach Resort Nieuwvliet-Bad ligt op slechts 500 meter van het Zeeuwse strand. Lekker uitwaaien, vliegeren en schelpen zoeken aan zee. Op het geliefde Roompot vakantiepark is ook een mega groot binnenzwembad met glijbaan, stroomversnelling en bubbelbad, een indoor speeltuin, minigolfbaan en horeca.

Gerelateerde items

Bungalowpark

Overzicht

Zoek via de filterfunctie en landkaart in een enorm aanbod bungalowparken, in het groen of aan de kust. Bruisende vakantieparken, maar ook lekker rustig: Hier vindt u het ideale bungalowpark dat aan uw vakantiewensen voldoet.

Volg ons

Nooit meer actie missen?

Meld je aan

Nooit meer een goede aanbieding missen? Schrijf in voor onze GRATIS nieuwsbrief.